15 YILLIK TECRÜBE

Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve İzmit’te hizmet veren E.L.M Polikliniği’nin sahibi N. Serra Yenice Demirkol ile Brassiva Güzellik Merkezi’nin sahibi kardeşi Samet Yenice güçlerini birleştirdi. Başiskele’nin ilk ve tek güzellik merkezi olan Estehan’ı güzelliğine ve sağlığına düşkün olanların hizmetine açtı. Dede ve babalarının doğduğu yer olan Yeniköy’de “Estehan” Güzellik Merkezini açmaktan dolayı mutlu olan Yenice kardeşler, 15 yıllık tecrübelerini müşterilerine aktaracaklar.

ESTETİK VE GÜZELLİĞİN MERKEZİ

7 yıldızlı ilçenin 7 yıldızlı güzellik merkezi ‘Estehan’, modern yüzüyle estetik ve güzelliğin tecrübeyle buluştuğu yer sloganıyla gelenleri güzelleştirmek için geçen hafta kapılarını açtı. 400 metrekarelik geniş bir alanda hizmet vermeye başlayan Estehan’ın yöneticiliğini sektörün tecrübeli ismi Tuğba Özer üstlendi. Hayriye Kanpara müşteri temsilcisi, İrem Durmaz, Esra Ekşi ve Mine Özçelik uzman estetisyen olarak görev yapıyor.

SAĞLIKLI ESTETİK ÇÖZÜMLER

Hijyen tedbirlerinin en üst düzeyde alındığı, Başiskele’nin ilk ve tek estetik merkezi “Estehan” güzellik merkezinde verilen hizmetler ise şunlar: Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon, Kavitasyon, Soğuk Radyo Frekans, G5, Power Plate, Medikal Cilt Bakımı, Aqua Facial, Derma Pen, Dermaroller, Leke Giderme, Kıl Tekniği Kalıcı Kaş, Dudak Konturu, Kalıcı Eyeliner-Dipliner, Kaş Dizaynı, İpek Kirpik, Kirpik Lifting, Masaj Terapi, Manikür-Pedikür ve Ağda.

İletişim: 0262 341 4444 veya 0541 341 0444