1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fıstık Künefe, gazetecileri ağırladı
Fıstık Künefe, gazetecileri ağırladı

Fıstık Künefe, gazetecileri ağırladı

Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No:1 adresinde 4 ay önce Fıstık Künefe’yi açan işletmeci Umut Topal, basın mensuplarını ağırladı. 

A+A-

İşletmeciliğini Hataylı Umut Topal’ın yaptığı Fıstık Künefe, 4 ay önce Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No:1 adresinde (Yenişehir Tramvay Durağı karşısı) hizmete başladı.240 metrekarede 7 çalışanı ile sabah 08:00, gece 02:00 saatleri arasında hizmet veren Fıstık Künefe, kahvaltı hizmeti de veriyor. Dün de basın mensuplarını ağırlayan işletmeci Topal, kendi elleriyle künefe yaptı. 

16 ÇEŞİT KÜNEFE
İşletmede, 16 çeşit künefe yapılıyor. İsteğe göre künefe çeşitleri karışık da servis edilebiliyor. Hasır çıtır, fıstık special, fıstıkzade, cevizli, papatya, düz, kadayıf çeşitleri yapılan künefede kullanılan tüm malzemeler meşhur olduğu yerlerden geliyor. Fıstık künefe de ayrıca katmer tatlısı da müşterilerin damak zevkine sunuluyor.

MARKA İÇİN YOLA ÇIKTIK
Daha önce de işletmecilik Antoçya Döner’in sahibi Umut Topal, herkesi Fıstık Künefe’ye beklediklerini ifade ederek “Ürünlerimiz birinci sınıf kalitededir. Kadayıfımızı kendimiz döküyoruz. Fıstığımız Gaziantep’ten, peynirimiz Hatay’dan, tereyağımız Şanlıurfa’dan gelmektedir. Ürünlerimizde saf tereyağı kullanılmaktadır. Kocaeli’de künefede marka olmak için yola çıktık. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur.
3 Yorum