AKP Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, Gölcük’te yaptığı temaslar kapsamında Saraylı’daki Gölcük Huzurevi’ni ziyaret etti, burada barınan kilerle görüştü, onları dinledi.
Gönül’e huzur veren bu ziyarete Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel’in de aralarında bulunduğu kalabalık b.ir heyet eşlik etti.
Gölcük Huzurevi Müdür Vekili Yıldırım Geran, Huzurevi Derneği Başkanı Esen Özmen tarafından karşılanan ve bilgilendirilen Gönül ve beraberindekiler, yaşlılarla konuştu, onların isteklerini öğrenme imkanı buldu.
AKP Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, Huzurevi Müdür Vekili Yıldırım Geran, Huzurevi Dernek Başkanı Esen Özmen’e ve Huzurevinde kalan yaşlılara bir müjde verdi, Gölcük’te bir Yaşlılar Rehabilitasyon Merkezi yapılmasının düşünüldüğünü dile getirdi. Yaşlılar, yetkililerle sohbet ettiler, onlara huzurevinde günlerinin nasıl geçtiği konusunda bilgi verdiler.


















Toplam yirmi yorumu onaylanan kullanıcılar güvenilir kullanıcı imzası alıp onay sırası beklemeden anlık tartışmalara katılabilirler.
Bir konuya iki dakika içerisinde sadece bir yorum yazabilir. Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayına verilmez.
Yorumlarınızdan ötürü doğabilecek hukuki sonuçlarından tarafımız sorumlu değildir. Yorum kuralı detayları için buraya bakınız.