İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç’ı makamında ziyaret eden MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, KOBİ’ler için organize sanayi bölgesi kurulmasını öngören projeyi tanıttı.
İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda tekrar başkan seçilen Marmara Sanayici ve İş Adamları Derneği (MARSİAD) başkanı Bahri Odabaş`ı ziyaret ederek görevinde başarılar dilemişti. Bahri Odabaş, hem iade-i ziyarette bulunmak hem de hazırlamış olduğu KOBİ`ler için organize sanayi bölgesi kurulmasını öngören projeyi tanıtmak için Fahim Kılıç’ı ziyaret etti.
PPOJEDEN 30 BİN KİŞİ YARARLANACAK
Kılıç’a projeyle ilgili dosyayı sunan Bahri Odabaş, destek istedi. KOBİ`ler için organize sanayi bölgesi kurulmasını öngören projeye destek bulmak için bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Odabaş, “Projeyle birlikte 7 bin 500 kişi iş sahibi olacak. Bunların ailelerini de düşündüğümüzde en az 30 bin kişi bundan yararlanacak. Maddi bir beklentimiz yok. Projemiz işsizliğe de önemli bir çözüm getirirken, Türkiye’de de bir ilk gerçekleşmiş olacak ve Kandıra bölgesi de şenlenmiş olacak Projemiz sayesinde kent içine sıkışan KOBİ’leri yerleşim dışına taşıyacağız. Proje için Kandıra’da tarıma ve yerleşime elverişli olmayan 3 bin dönümlük kıraç bir alan seçtik” şeklinde konuştu.
BACALI SANAYİYE DOYDUK
İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç Kocaeli’nin artık bacasız sanayiye ihtiyacı olduğunu söyleyerek, “Kobi Organize Sanayi Bölgesi projesi meclisteki arkadaşlarımla konuşacağım. Uygun görülmesi halinde sonuna kadar destek vereceğim. Bu proje sayesinde kent merkezindeki keşmekeşliğin de ortadan kalkacağını düşünüyorum. Biz çevreye ve insana zarar vermeyen yeni projelere destek vermeye hazırız. Kocaeli artık bacalı sanayiye doymuştur” dedi.


















Toplam yirmi yorumu onaylanan kullanıcılar güvenilir kullanıcı imzası alıp onay sırası beklemeden anlık tartışmalara katılabilirler.
Bir konuya iki dakika içerisinde sadece bir yorum yazabilir. Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayına verilmez.
Yorumlarınızdan ötürü doğabilecek hukuki sonuçlarından tarafımız sorumlu değildir. Yorum kuralı detayları için buraya bakınız.