1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Haktan Et ve Sucuk Üretim Tesisi’nden evlere servis
Haktan Et ve Sucuk Üretim Tesisi’nden evlere servis

Haktan Et ve Sucuk Üretim Tesisi’nden evlere servis

32 yıldır Gölcük’te hizmet veren Haktan Et ve Et Ürünleri, fason sucuk üretimi ve toptan satışıyla Kocaelililerin damağını lezzetlendiriyor. Koronavirüs sürecinde de üretime devam eden tesis, vatandaşların evlerine servis imkanı da sağlıyor

A+A-

1988 yılından bu yana Gölcük’te kasaplık yapan Hakan Tan’ın sahibi olduğu Haktan Et ve Sucuk Üretim Tesisi, 22 yıldır hizmet veriyor. İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, İSO 22000 Gıda Güvenliği Belgesi’ne sahip ilimizin katkısız fason sucuğunu üreten tek üretim tesisi Haktan Et ve Et Ürünleri, toptan satışlarıyla Gölcük’ün yanı sıra Kocaeli’nin tüm bölgelerine servis imkanına sahip.

 

uretim-(1)-001.jpg

 

EVLERE SERVİS HİZMETİ

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında sokağı çıkma kısıtlaması sürecinde de hizmete devam eden Haktan Et ve Sucuk Üretim Tesisi, vatandaşların aramaları durumunda servis verme imkanına da sahip.

 

urunler-(3).jpg

 

KURBAN SATIŞLARI DA BAŞLADI

Haktan Et ve Sucuk Üretim Tesisi’nde Kurban satışları da başladı. Firma Kurban Bayramı’nda da müşterilere canlı yayınla kurbanlarını izleme fırsatı da veriyor. Firma sahibi Hakan Tan, Kurban Bayramı’nda da her zaman olduğu gibi İslami Kurallara uygun kesimler gerçekleştirdiklerini ifade ederek vatandaşların gönül rahatlığıyla kendilerini seçebileceklerini ifade etti.

 

urunler-(8).jpg

 

TOPTAN FİYATINA PERAKENDE SATIŞ

Kocaeli’nin her bölgesine servis imkanına sahip olan 600 metrekarelik alanda sahip Haktan Et ve Sucum Üretim Tesisi kasaplara, marketlere ve restoranlara özel fason sucuk üretimi de mevcut. Sucuk üretimi hijyen koşullar altında veteriner Mustafa Çakmak’ı kontrolünde gerçekleştiriliyor. Tesiste günlük 2 ton sucuk üretilebilirken ayda 60 ton sucuk üretilebiliyor.

Katkısız, doğal, ısı işlemi görmeyen fermente sucuk üretimi yapılan Haktan Et ve Sucuk Üretim Tesisleri’nde üretilen sucuklar helal sertifikaya sahip.

 

uretim-(5)-001.jpg

 

“GÜVENİLİR BİR MARKAYIZ”

İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, İSO 22000 Gıda Güvenliği Belgesi ile helal ürün sertifikasına sahip Haktan Et ve Sucuk Üretim Merkezi’nin sahibi Hakan Tan, “Tesisimizde kendi ailemize, çocuğumuza yediremeyeceğimiz bir ürünü asla satmayız, biz Gölcük’te uzun yıllardır kasaplık yapan, güvenilir bir markayız” diye konuştu.

 

Haktan Et ve Sucuk firmasına ulaşma isteyen vatandaşlar aşağıdaki ulaşım kanallarını kullanabilirler

Adres: Piyale Paşa Mahallesi, İpekyolu Bulvarı No: 20 Gölcük/ Kocaeli

İnternet Sitesi: https://haktanetvesucuk.business.site/

Telefon: +90 532 550 89 41

 

tesis-(2).jpg

uretim-(9).jpg

uretim-(11).jpg

hakan-tan-(4).jpg

urunler-(4).jpg

hijyen-bariyeri-(3)-001.jpg

hijyen-bariyeri-(1).jpg

img-20200318-wa0043-001.jpg

img-20200318-wa0063-001.jpg

img-20200319-wa0002-001.jpg

img-20200319-wa0007.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur.