İlimtepe'deki Çeçenlere şok

Körfez İlçesi'nde yaklaşık 5 yıldır barınan Çeçenlerin önce elektrik sonra su şimdi de doğalgazları kesilmeye başlandığı ileri sürüldü.

cec.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

İlimtepe Mahallesi'nde Körfez Belediyesi'ne ait kooperatif evlerinde 5 yıldır barınan Çeçenlerin elektrik ve sularından sonra doğal gazlarıda kesilmeye başladı. İddialara göre jandarma eşliğinde gelen İzgaz görevlileri Çeçen ailelerin oturduğu dairelerdeki doğalgaz saatlerini sökerek götürdüler. Bu olay üzerine Çeçen aileler Ramazan ayı başlarında önce su daha sonra elektrik ve şimdi de doğalgaz arını kaybetmiş oldular.

"TÜRK DEVLETİNE GÜVENİYORUZ"

Olayın duyulması üzerine Çeçen Kafkas Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Viskhadşniev yaptığı açıklamada konuşmasını söyle sürdürdü:

"Üç yıl önce de buradaki insanların evleri boşaltması için söylemler başladı Türk devletine güveniyoruz bizi mağdur etmeyeceklerini ve bu konuya ortak bir çözüm bulunacağına inanıyoruz bunun için Ankara'ya kadar konuyu ileteceğiz bu insanların gidecek bir başka ülkeleri gidecek bir başka memleketleri evleri yok." dedi.

İlimtepe Mahallesi'nde 5 yıl önce gelen 113 aileden yalnızca 97 aile kaldı ve kooperatife ait evlerde barınmaya devam ediyorlar.

DHA

17 Haz 2017 - 14:57 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ozgurkocaeli.com.tr sitesinde 8.567.901 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

44

Çeçen - ? size sadece gülüyorum siz dışarda yüzümüze gülüp içten içe kinlenmişsiniz, bizim size herhangi bir şekilde zararımız olmadı, olmaz'da ama bu vicdansızlığınız midemi bulandırdı, bir söz vardır bilirmisiniz

Çirkinsiniz ama bu fizksel değil

Bu tam şuan bu kötü düşünceye sahip olana söylencek bir şey

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 22:57
43

Askerrr... - kardeşlerim mazluma yardım etmek tabiki vazifemiz dinimiz bunu emrediyor...

Fakat çeçen kardeşlerimiz madem faturalarını ödüyor ve çalışıyorlarsa ozman kiralarınıda ödesin ben ömrümü heba edip ilimtepeden ev aldım çeçen kardeşlermzde madem çalışıyorlarsa kiralarını ödesnler bu kadar fakir gureba var bu devletin kendi vatandaşı onlara yardım yapılmıyorsa kimse kusura bakmasın ozmn alablyrlrsa ev alsnlar yada kiralarını versinler .....

doğruya doğru....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ağustos 12:28
42

Ersoy Kandemir - Bize çok geldiğinizi düşünen varsa da çoğunluktada olsalar(ki ben buna inanmıyorum)tek bir Türk ve yurdu olduğu sürece burayı da KENDİ VATANINIZ BİLİN,bazı tartışmalar canınızı yakabilir,ALLAH'a inanan bir Türk olarak,TÜRKLER MAZLUMLARA sırtını dönmez,ÇEÇEN KARDEŞLERİME LAF SÖYLEYENLER,kendi toplumumuzda bir sürü hain pislik var,ağzını açmaz hukuksal olarak en ufak bir girişimde bulunmazken,DOLANDIRICILAR,FETOCULAR,HAİNLER,PİSLİKLER cirit atarkenniye TIK YOK SİZLERDEN.

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
41

chechen - Boyle konusuyorsun ya bizim basimiza ne geldiyse 10 kati senin ve sen gibi konusan herkesin,basina gelsin bizim neler kaybettigimizden senin haberin varmi,sanki biz cok mutluyuz kendi memleketimizden ayrilip hic tanimadigimiz yere Goc etmek zorunda kaldik evropada hristiyan devlet var,bunca insanlari Kabul edip yerlestirdiler,size burdaki 10 kisi fazla geldi,bir insan ne olduguna degil ne olacagina bakmali,sizin bizi anlamaniz zor,bizim gibi hayatiniz olsa siz ne yapardiniz acaba?

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
40

Çeçenka - Çaresiz kalan insanlar anlamak için onlar gibi çaresiz kalmali iyiki bu dunya kimseye kalmayacak.

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
39

ilimtepe41 - Erdal bey saçmaladıkça saçmalamışsınız maşallah. Ben bu insanlar sınır dışı edilsin ya da Rusya'ya geri gönderilsin demedim. Devlet bu insanlara sahip çıkacaksa yine çıksın ama öyle gelişi güzel mahallelere dağıtmasın. Mülteci kampında her türlü bakımı ve yardımı yapsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
38

Çeçenka - Siz ilimtepeyi güzel güzel mahalle olarak mı buluyorsunuz? Bizim geldiyimiz mahalleyi siz daha görmediniz, biz burda güzel mahalle oldugu için gelmedik,savaştan kaçıp geldik. Istanbul da kampta oturuyorduk keşke orda bıraksalardi istanbul,'daki insanlar daha görgülü sonradan görme degil en azından iş imkanı vardı. Sanki bizim rizamizla getirdiler bizi buraya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
37

Ersoy Kandemir - Bu ne biçim bir tutum,onlarca Suriyeliye milletimizin vergilerini verir ve helal ederken,bir avuç Çeçen kardeşlerimin faturası RAMAZAN ayında kesmek hangi densizin işidir,Rusların gülmesini çok isteyen varsa gitsin Moskova da kucaklarına otursun.

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
36

Mehmet - Türk milleti adına konuşma ben hellal etmiyorum bizim askerimiz suriyede şehit oluyor bunlar burada geziyorlar biz niye başkasını adına savaşalım bizim memleketimizi başkasımı kurtardı.

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 17 Haziran 14:57
35

Rahman - Çanakkalede savasanlar arasinra kafkas köfkenli balkan kökenli arap kökenli insanlarin oldugunu biliyorsundur suriyeden halepten sehitlerinde oldugunu biliyorsundur , turk askerinin suriyede savasmasinin nedeni suriyeden cok turkiyenin güvenligi icin onemli oldugunuda biliyorsundur , sabirli ol kimse vatanindan gelip burada kimseye muhtac olmak istemez , mesela turkmen daginda çeçenlerin turkmenler için suriyeliler için savasmasida gerekmezdi senin dedigine bakilirsa sabirli ol ön yargili olma

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
34

Ersoy Kandemir - Hakkını kime helal edip etmeyeceğin senin bileceğin şey,ŞEHİTLERİMİZ için hergün ne yaşadığımı Allah biliyor,Mehmet bey son 5 yıldır şehitlerimize için kaç kez milli yas ilan edildi,sadece geçen yıl Fetocuları sayesinde Mart ve 16 Temmuz 2016 arasında kaç şehidimiz var,kaç mitçi deşifre edilip infaz edildi,kaç kere 15 Temmuzdan önce Milli Duruş sergilendi,TÜRK MİLLETİ mazlumlara tarihtede şimdide SIRTINI DÖNMEDİ,HER MİLLETİN ŞEREF ANLAYIŞI FARKLIDIR,bunu Kurtuluş Savaşındada gördü DÜNYA.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
32

taşköprü - inşallah evleri yakıp yıkmadan çıkarlar, daha ince yapmışlardı

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 17 Haziran 14:57
30

Noxcho - Elektrik su fatura dogalgazi öduyoruz bilip bilmeden konusmayin calisiyoruzda , ilimtepenin bi yerini gosterin bana zarar verdigimiz yada hirsizlik yaptigimiz , bizim vergilelerle geciniyorlat demissin ama bilmiyorsunku bu ülkede ekmekten bile %1 vergi aliniyor bu ülkeye bu ülkeden yasayan alisveris yapan herkes bu ülkeye vergi veriyor , biz burda sonsuza kadar yasimicaz herkesin kendi memleketi iyidir InshAllah biz bir gun doneriz memelketimize , halden anlamak nedir bilmiyorsunuz bazilariniz

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
29

ersoy kandemir - Yan gelip yatana baksın demedim,Türk Milleti adına konuşmadım,haddime değil,ancak 3 yıldır ruslar ilimtepedeki çeçenlere niye saldırıyor,herkes bunu öğrensin,mübarek Ramazanda niye kesiliyor doğalgazları diyorum,97 aileye Türkiye sahip çıkıyor gerekirse bir ömür çıkar,ÇÜNKÜ BU İNSANLAR BUGÜNE KADAR NE DEVLETİME NE MİLLETİME TEK KURŞUN ATMIŞ DEĞİL.ATANLARA O LAFLARI SÖYLERSİNİZ.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
28

Erdal - İlimtepe41 rumuzlu.. az vicdan merhamet empati...bunlara deger verin..Allah ne der diye dusunun..kendinizi o insanlarin yerine koyun..bizler herturlu dunya nimetine sahibiz..ev araba kat yat..falan filan almak icin aksama kadar rekabet halindeyiz dimi birbirimizle yarisati gibi dunyevilesmisiz iyuzden fasistlik irkcilik iyi degildir.farkinda olmadan sarip sarmalar vicdanini..Buyuk konusmayalim .bizler iyi bir milletiz.aramiza sucu bucu diye surali burali diye yeterince nifak sokulmus zaten.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
27

Erdal - Ilimtepe41 rumuzlu kisi...siyasi olarakda sunu soyleyeyim..yasasin halklarin kardesligi..halikn sucu yokdur suc siyasilerin dir bedelini halk oder..cecenlere turk devleti bosunada sahip cikmiyo..cikmadi .rusyadaki pkk septazinlarina karsi devlet yillarca bu karti kullandi..onlar pkk lilari moskovada barindirinca turk devletide bu insanlara burada ruslara karsi siyasi koz olarak kullandi..bu tartisilir iyi yada kotu etti anlaminda ama bu dunyanin gercegi bu....onun icin guzel kardesim yazarken

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
26

Erdal - İlimtepe 41 rumuzlu kisi.. gurcu,bosnak, abaza, roman,arnavut..vs..bir cok farkli etnik grup yasiyo..eger karistirirsan patlarsin...meseleye boyle bakacaksin..ha simdide suriye liler var..evet onlarda istemiyo burada yasamak..ama goc etmek durumunu allah kimseye yasatmasin..empati yapamayan insan anlayamaz...bak sana siyasi ve hayattan ornekler verdim..muslumansan muhtemelen dinin bile buna musade etmiyo..ezilenin magdurun yaninda olmayi emreder dinin..ha din hayatimda yok dersen sunu diyeyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
25

Erdal - Ilimtepe41 rumuzlu kisi..ailen ve cocukalrin icin bile ayni ulkede can ve mal endisesi tasirken bu insanlarin gidecek tek guvenli ulkeleri turkiye olmistu..ilimtepeden once istanbul fenerbahce de kamp.da kalirlardi.kamp bosaltilinca devlet bunlara burayi gosterdi. hayatta buyuk konusma kimin atasinin nerden geldigine girersek altindan cikamayiz..en basit biz turklerin dahi atalari ortaasyadan mogollarin zulmunden kacip anadoluya siginmis burayi kendimize yurt edinmisdik..kaldi ki bu ulkede

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
24

Erdal - Ilimtepe 41 rumuzlu vatandasa....bu kadar zulme baskiya iskenceye mucahidler buyuk direnis sergileyerek karsi koydular.cevher dudayev samil basayev gibi ornek kisilikler ve liderlerle dik durdular..ta ki kadirov denen isbirlikci munafik ortaya cikana kadar.o hainden sonra bu insanlar ki ozellikle ilimtepe de ve ulkemizin baska yerlerinde yasayan insanlar ulkelerinden kacmak zorunda kaldilar..cunku ya idam edilecekler yada hapislerde surunecekler .sen korfez depreminde bile gerisin geri kacip

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
23

ilimtepe41 - 5 yıldır kira ödemiyorlar, Elektrik, Su ve Doğalgaz faturası ödemiyorlar. Devlet yardımıyla geçiniyorlar. Çalışmadan bedava yaşama alıştıkları için bunun ömür boyu sürmesini istiyorlar. Aynı mevkide oturan bir vatandaş olarak söylemlerine maalesef hak veremiyorum. Çevreye verdikleri rahatsızlıklara değinmek istesek sayfalar yetmez!

Tek çözüm devletin bu aileleri buradan alıp mülteci kamplarına yerleştirmesidir. Başka yol yok...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
22

Kaan - sizde kazık kadar herif olmuşsunuz saygılı konuşmayı öğrenememişsiniz işte

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
21

Çicek - Ben taniyorum baze ayleler yemksiz kaliyorlar fatura ödemek için. Bişey bilmiyorsunuz yarin onlarin halene biz de duşubiliriz( hepimiz insaniz.. ve hepimiz musulmaniz yarin ne olacak beli dyğyl bize ne bekliyor Allah ne hazirladini.. hiç kimse bilemez onlar ne çwkiyorlar biz bilemeyz arkadaşlar. Allah yardimci olsun her musulman korusun inşaallah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
20

Karadeniz - 2008 yilinda yalovada çeçenler in bir kampi vardi orda da kesdiler elektrikleri 3 sene kaldilar elektriksiz o insanlar orda memlekete dönen cani ile ödiyor,mecbur orda kaldilar elektriksiz,kim ne istiyor bu çeçenlerden anlamiyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
19

Karadeniz - Kardeşlerim böyle insanlara uymayin caninizi sikmayin,Allah buyuktur muhakkak bulur caresini,Allah yar ve yardimciniz olsu,kendi yaşamayan anlamaz,yarin kim ne halde olur tek Allah bilir,o üzden buyuk konuşmayin,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
18

Türk - Çeçenler bu haline getiren kim diye soru sordunuz mu hiç? Tabiki bunlara yillardır çalışma izni vermeyen T.C. hukumetidir. Süriyeliler gelir gelmez çalışma iznileri verildi fakat 17 - 18 yıl Turkiye' de yaşayan ve haala ne çalışma izni ne de doğru düzgün oturma izni verilmeyen çeçenler bu zor şartlarda yaşamaya devam ediyorlar. Bence bu durumdan Türkiye utanmalıdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
17

alp - asalak olacaklarına çalışsınlar

herşey bedava

bizimsuçumuz ne türkiye vatandaşı mı olmak?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
16

Çeçenka - ALLAHTAN KORK biz çalışıyoruz ve faturalari ödüyoruz bilip bilmeden konuşma, sen gündemi takip etmekle geç kaldin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
15

Istanbllu - Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
14

izmitli - kazık kadar herifler ülkelerinden kaçıp burada beleş evlerde fatura ödemeden yaşıyorlar, yazıklar olsun bu devlete

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
13

KAAN - Kazık kadar adamlar dediğiniz insanlar iş bulamadıkları için bu haldeler, bir sürü çocukları olan o kadar çaresiz insanlar var ne kadar acımasız eleştiriyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
12

Kaan - Fatura ödemediklerini de nerden biliyorsunuz? Herkes istediği gibi düşünebilir buna birşey diyemem fakat hepimiz bir insanız kendinizi düşünün empati kurun iş bulamıyosanız ve evde çocuklarınız varsa ve üstelik kendi ülkeniz de değilseniz elbette sizde böyle çaresiz olursunuz türkiyede sadece Çeçenler yaşamıyor bir çok mülteci yaşıyor biri devlete yazıklar olsun demiş herkes kalbinin güzelliğini dışa yansıtır elbet ama biraz vicdanınız olsun empati kurun yardım eden kardeşlerimiz oldu madem y n

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
11

Nihat - Çeçenle çok dürüst namuslu isanlar.Onlara sahip çıkmamız gerekiyor.Benim eşimde çeçen.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
10

Kaan - Irıkçılık yapmayın!!!bir müslüman bir müslüman kardeşine yardım etmeli!!! İmanı az olan bunu anlayamaz elbet anca böyle vicdansız eleştirir!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
09

Kaan - Peki kendin konuşmuyor musun? Allah'a şükür ki Türk devleti bu kadar vicdansız değil sizin gibi çoğu merhametli ve bu duruma üzülüyordur, kimse bir şeyleri yaşamadan anlayamaz, biri demiş girişi güzel olan yerlerde yaşamasınlar, neden onlar insan değil mi?? Kötü yerleri mi hakkediyorlar?? Arkadaşlar onlar da o kadar savaş gördüler, kötü şeyler gördüler bu kadar da hafife almayın, alan varsa zaten kınıyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
08

Kaan - Arkadaşlar Allah büyüktür bilin ki yalnız değilsiniz buradaki bir kaç vicdansızın boş laflarına bakıp canınızı sıkmayın onlar daha bir şey yaşamadıkları için vicdansız oldukları için böyleler Türk devlettin çoğu iyi insanlar merhametle dolular bunları biliyoruz ama ne yazık ki aradan böyleleri çıkıyor, biri ben hakkım helal etmiyorum demiş senin hakkın yok ki helal edesin acımasız eleştirmekten başka bişey yaptığın yok ne hakkın geçmiştir bunlara?? Türk devleti adına konuşma demişsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
07

Karadeniz - Bu müslüman kardeşlerimizi devletin daha rahat bir ortamda korumaya alması lazım. Dağınık biçimde mahallelere yerleştirmek böyle sorunlara yol açıyor işte. Mülteci kampında hem güvenliklerini sağlamak kolay olabilir hem de her türlü ihtiyaçları karşılanır. Rastgele yerleştirmek bu kardeşlerimize iyilik değil kötülük oluyor. Allah yardımcıları olsun...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
06

Karadeniz - Bu müslüman kardeşlerimizi devletin daha rahat bir ortamda korumaya alması lazım. Dağınık biçimde mahallelere yerleştirmek böyle sorunlara yol açıyor işte. Mülteci kampında hem güvenliklerini sağlamak kolay olabilir hem de her türlü ihtiyaçları karşılanır. Rastgele yerleştirmek bu kardeşlerimize iyilik değil kötülük oluyor. Allah yardımcıları olsun...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
05

olamdı - Hic kimse magdur degil bizide cok iyi kullandilar oyle severek bakmadilar bize bakanlarinda cikarlari vardi. Oyle bos bos konusmayin hic bisey bilmiyosunz. Biz sadece gidecek yer yok diyorz. Ramazan ayinda yaptinz gunah diyorz. Baskada ne diyelim cok iyi milletsiniz ya aranzda bazilari der bunu ama siz sozlerinizle bakislarinizla ezmeyide bilirsiniz. Herkes size batiyo ama isinize yarayincada onlari yuceltmeyide biliyosnuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
04

Noxcho - Biz hiç birşey iykamiyoruz tem tersi elinden gelinekadar duzeltmye çalişdik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
03

Noxcho - Allahin iznile devlet yardimci oldu Allahbrazi olsun. Bizim buraya gelenekadar ordanda oyle nefret ederlardi. Biz size hiç birşey yapmadik. Dişarda oturub sadaka da istemedik.. gidicek yer olsaydi çookdan gitmiş olurduk ama hismet diyil miş malesef.. Allah ne yazdisa ona takib etmek zorundaiyz. Bu dunya hiç kimsey kalamaz bugun diğil se yarin olum gelicek. Biz hirsizlik yapmadik haram birşeydende uzak tutmaya çalişiyiruz. Ama inşaAllah o sozler için burdan gondereceklar herşey iykamadan diyenler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
02

Noxcho - Biz faturalar ödiyoruz bazen geçikiyor ama yine de ödiyoruz. Bizim fatyralar hiç kimse ödeniyor. Okadar bizden nefretedini tahmin bile edemezdik gerçekden.. dişardan bakince de goriyorduk zaten.. ama okadar nefret olduna bilemezdik neiyse.. sizin duşundun gibi çalişmadan biz oturmiyoruz bedava bedava herşey olmiyor.. nefretdan ne soiyledine bile farkanda diyğil siniz. biz çalişsak da size gibi maaş bize vermiyorlar eşek gibi çaliş ama para olunca parca parça ye da hiç bir şey.. herşey Allah dan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57
01

ilimtepe41 - 5 yıldır kira ödemiyorlar, Elektrik, Su ve Doğalgaz faturası ödemiyorlar. Devlet yardımıyla geçiniyorlar. Çalışmadan bedava yaşama alıştıkları için bunun ömür boyu sürmesini istiyorlar. Aynı mevkide oturan bir vatandaş olarak söylemlerine maalesef hak veremiyorum. Çevreye verdikleri rahatsızlıklara değinmek istesek sayfalar yetmez!

Tek çözüm devletin bu aileleri buradan alıp mülteci kamplarına yerleştirmesidir. Başka yol yok...

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:57

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

YUFİ UNLU MAMÜLLERİNE, Mikro programı kullanan bilen, Tecrübeli BAYAN ELEMAN alınacaktır. Tel: 0539 848 15 34

ERDEM DOĞRAMA ELEMANLAR ARIYOR

Maaş+ Sgk+ Servis+ Yemek    Servisimiz Bekirdere-Yeşilova-Kandıra sapağı güzergâhından geçmektedir. BAY ELEMAN alınacaktır Fabrikamızda palet, sand...

PERSONEL ARANIYOR

Köseköy’de bulunan firmamıza, askerliğini yapmış, 3 vardiya çalışabilecek PERSONEL alınacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır Başlangıç ücreti: 20....

GÜNAYDIN VİNÇ PERSONELLER ARIYOR

Günaydın Vinç Hizmetlerine; *Bakım onarım işlerinde YARDIMCI PERSONELLER, *Yıkama ve çevre düzeni yapabilecek PERSONELLER, *ELEKTRİK VE MEKANİK UST...

SERVİS ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

Körfez-Derince-İzmit bölgelerinden, SRC belgesi olan genç emekli SERVİS ŞOFÖRLERİ aranıyor. Tel: 0262 322 70 57

ŞOFÖRLER ARANIYOR

*B sınıfı ehliyete sahip, *En az 1 yıllık aktif sürüş deneyimi olan, *En az ortaokul mezunu, *Askerliğini yapmış, *40 yaşını aşmamış, BAY ŞOFÖRLE...

KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

SAYLOG LOJİSTİK bünyesinde değerlendirilmek üzere, İzmit/Kocaeli/Kartepe/Gebze bölgesi oturumlu KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ aranmaktadır. İlgili kişi:...

ÇELİKAN MÜHENDİSLİK ELEMAN ARIYOR

Kartepe Sanayi sitesindeki Çelikan Mühendislik firmamıza İMALAT-KAYNAK USTASI VE YARDIMCI alınacaktır. Tel:0535 353 30 82

BEDEN İŞÇİSİ ARANIYOR

KOCAELİ / KARTEPE şubemizde çalışmak üzere YÜKLEME ve BOŞALTMA YAPABİLECEK BEDEN İŞÇİSİ personel arıyoruz. TEL: 0 534 274 06 48

OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR

Çatı tamiratı, Özellikler çatıların OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR Sinan Ünver Tel: 0535 346 87 29