
İmza kampanyası başına dert açtı
Kandıra Tapu Müdürü Hüseyin Ceran, bir müfettiş soruşturmasının ardından görevinden alınıp, 3 ay süreyle Körfez İlçe’ye atanmıştı. Kandıralı emlakçılar ve bir grup vatandaş, Ceran’ın görevde kalması için
A+A-
Kandıra Tapu Müdürü Hüseyin Ceran, bir müfettiş soruşturmasının ardından görevinden alınıp, 3 ay süreyle Körfez İlçe’ye atanmıştı. Kandıralı emlakçılar ve bir grup vatandaş, Ceran’ın görevde kalması için imza kampanyası başlatmışlardı. Ancak, Valilik bu imza kampanyasını bizzat Ceran’ın organize ettiğini düşünüyor. Bu nedenle Hüseyin Ceran zor durumda kalmış. Ceran Savcılığa başvurarak, kendisini desteklemek için başlatılan kampanyadan zarar gördüğünü belirtip, durdurulmasını istemiş. Hüseyin Ceran, önümüzdeki hafta üç aylık Körfez görevine başlayacak.
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur.