
İranlı Kasimi’den Kuran ziyafeti
Başiskele Belediyesi’nin bu yıl her bölgede düzenlemiş olduğu Ramazan Geceleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında önceki akşam İranlı Ahmet Ebul Kasimi, kur’an ziyafetiyle Yuvacık Merkez
Başiskele Belediyesi’nin bu yıl her bölgede düzenlemiş olduğu Ramazan Geceleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında önceki akşam İranlı Ahmet Ebul Kasimi, kur’an ziyafetiyle Yuvacık Merkez Camii önünde Başiskelilerle buluştu. Teravih namazının ardından gerçekleşen programa vatandaşlarda ilgi gösterdi.
GENÇ HAFIZLAR
Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ile vatandaşların hazır bulunduğu program da ilk olarak Neyzen Arif sahne aldı. Ardından Başiskeleli Gani Karaosmanoğlu ilahiler söyledi. Başiskeleli hafızlar Samet Yaylı ile Ceyhan Taşdemir de kur’andan sureler okudu.
TÜRKLERİ SEVİYOR
Son olarak İran kökenli Ahmet Ebul Kasimi’nin yer aldığı program kuran tilavetiyle devam etti. Kasimi’ye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan teşekkür ederek Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve vatandaşlar adına çiçek takdim etti. Kasimi, “ Türk halkını çok sevdiğini belirterek” gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur.