İşte günlük burç yorumunuz 20 Eylül 2016

Burcunuz bugün ne diyor? Bugün sizin için nasıl başlayacak, gününüzün rengi ne olacak? Günlük burç yorumunuzu merak ediyorsanız işte cevabı...

20 Eylül 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerliyor. Geri giden transitlerden aldığı etkilerle çevrenizdeki gelişen olaylara takıntılı olabileceğiniz bir gün. Bugün özellikle huzursuzluğunuzu yenmek zorundasınız. Kendiniz ifade edeceğiniz alanları iyi seçmeli ve adımlarınızı akıllıca atmalısınız. Yaptıklarınızdan çok yapmak istedikleriniz kafanızı kurcalıyor.

20 Eylül 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Yaptığınız planları gözden geçirmeden yaşama uygulamayın. Özellikle size verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda tereddütlerinizde haklı çıkmak istemiyorsanız araştırmanızı biraz daha derinleştirmelisiniz. Seçimleriniz yaparken, sorumluluk duygunuzu ortaya çıkaran ve kendiniz üzen davranışları benimsiyorsunuz.

20 Eylül 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün bulunduğunuz ortamlarda dikkatli olmalısınız Bazı arkadaşlarınızın davranış biçimlerini eleştirmemelisiniz. Herkesin bir tarzı olduğunu anlamak istemiyorsunuz. Kararlarınızı verirken içsel sesinizin doğruluğuna inansanız bile, çevrenizi yargılamaktan kendinizi alamıyorsunuz. Üreme organlarınızı üşütmemelisiniz. Karın ağrılarınız olabilir.

20 Eylül 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Her şeyinizle gününüze damganızı vurabilirsiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Enerjinizi duygularınızla birleştirerek, mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Bugün egolarınız ve istekleriniz ön planda olacak. Yapmayı planladığınız işlerin hızlı bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz.

20 Eylül 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Olayları çok fazla irdeliyorsunuz. Bugün bilinç altınızın yoğunluğuna dur demelisiniz. Karşınızdaki kişiyi çok kolay hissedebiliyorsunuz. Mesleki konumlarınızın size sağlayacağı avantajlardan faydalanmalısınız. Sizden daha yaşlı kişilerin desteğini alacaksınız. Hayallerinizin çıtası bir hayli yüksek.

20 Eylül 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün duygusal konularda aşırılığa kaçabilirsiniz. Geleneksel yapınızın dışına kayarak, bazı kaçamaklar söz konusu olacaktır. Ay sezgisel evinizde ilerlerken, finans konularını gündeme getirecektir. Karşı koşullarının sizi etkileyeceği bir çalışma sınırlarının içinde olabilirsiniz. Yaşamı farklı algılayacağınız bir gün.

20 Eylül 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Size sunulan şartların eski tekrarlardan olduğunu gördüğünüz zaman çabuk yaşama küsüyorsunuz. Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin sizden tavizkar istekleri olabilir. Olumsuz düşünceleriniz yüzünden motivasyon kaybı yaşamak istemiyorsanız. Çok fazla etkilenmemeye çalışın.

20 Eylül 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:

Düşünce gücünüz çok yüksek. Fakat kendinizi anlatırken çok fazla konuşmak istemiyor olmanız, bazı çelişkilere neden olacaktır. Ay'ın bulunduğu konum, bugün çalışma hayatınızın yoğun bir tempoda geçeceğini gösteriyor. Olaylara duygusal yönden çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. Karın bölgenizin hassas olduğu bir gün.

20 Eylül 2016 Salı YAY Burç Yorumu:

Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken kişiselliğinizle ilgili konularda oldukça vurgulu davranıyorsunuz. Bugün sevdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Görüşmeyi arzuladığınız kişilerle gerekli bağlantıyı kurmak için atılımlarınızı yapmalısınız. Duygusal konularda, hiç kimseden etkilenmeden sakin bir şekilde düşünmek istiyorsunuz.

20 Eylül 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Evinizle ilgili değişiklikler yaşamak istiyorsanız, hemen yaşama geçirmelisiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel aktiviteleri evinizin sınırları içinde yapmaktan keyif alacaksınız. Aile yakınlarınızın sizden sakladığı bazı sorunları olabilir. Yaklaşımlarınız sessiz ve sakince olacak. Boyun kaslarınız gergin dikkatli olun.

20 Eylül 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:

Bugün akıl ve sezgileriniz birleştireceksiniz. Çevrenizde gelişen olayların yaşamınıza getireceği avantajları üzerinde durmalısınız. Huzursuzluğunuzu yenmeli ve her zamanki gibi kendinize güvenmelisiniz. Mantık çerçevesi içinde olayları değerlendirmeniz sizi rahatlatacak. Evle ilgili, değişimler söz konusu.

20 Eylül 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:

Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var. Olayların arkasında farklı oluşumları anlatmak için zaman kaybetmemelisiniz. Bugün, sezgilerinizde yanılmadığınızı anlayacaksınız.

20 Eyl 2016 - 10:54 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ozgurkocaeli.com.tr sitesinde 8.567.901 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


BAYAN ELEMAN ARANIYOR

YUFİ UNLU MAMÜLLERİNE, Mikro programı kullanan bilen, Tecrübeli BAYAN ELEMAN alınacaktır. Tel: 0539 848 15 34

ERDEM DOĞRAMA ELEMANLAR ARIYOR

Maaş+ Sgk+ Servis+ Yemek    Servisimiz Bekirdere-Yeşilova-Kandıra sapağı güzergâhından geçmektedir. BAY ELEMAN alınacaktır Fabrikamızda palet, sand...

PERSONEL ARANIYOR

Köseköy’de bulunan firmamıza, askerliğini yapmış, 3 vardiya çalışabilecek PERSONEL alınacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır Başlangıç ücreti: 20....

GÜNAYDIN VİNÇ PERSONELLER ARIYOR

Günaydın Vinç Hizmetlerine; *Bakım onarım işlerinde YARDIMCI PERSONELLER, *Yıkama ve çevre düzeni yapabilecek PERSONELLER, *ELEKTRİK VE MEKANİK UST...

SERVİS ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

Körfez-Derince-İzmit bölgelerinden, SRC belgesi olan genç emekli SERVİS ŞOFÖRLERİ aranıyor. Tel: 0262 322 70 57

ŞOFÖRLER ARANIYOR

*B sınıfı ehliyete sahip, *En az 1 yıllık aktif sürüş deneyimi olan, *En az ortaokul mezunu, *Askerliğini yapmış, *40 yaşını aşmamış, BAY ŞOFÖRLE...

KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

SAYLOG LOJİSTİK bünyesinde değerlendirilmek üzere, İzmit/Kocaeli/Kartepe/Gebze bölgesi oturumlu KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ aranmaktadır. İlgili kişi:...

ÇELİKAN MÜHENDİSLİK ELEMAN ARIYOR

Kartepe Sanayi sitesindeki Çelikan Mühendislik firmamıza İMALAT-KAYNAK USTASI VE YARDIMCI alınacaktır. Tel:0535 353 30 82

BEDEN İŞÇİSİ ARANIYOR

KOCAELİ / KARTEPE şubemizde çalışmak üzere YÜKLEME ve BOŞALTMA YAPABİLECEK BEDEN İŞÇİSİ personel arıyoruz. TEL: 0 534 274 06 48

OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR

Çatı tamiratı, Özellikler çatıların OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR Sinan Ünver Tel: 0535 346 87 29