İşte günlük burç yorumunuz 21 Temmuz 2015

Burcunuz bugün ne diyor? Bugün sizin için nasıl başlayacak, gününüzün rengi ne olacak? Günlük burç yorumunuzu merak ediyorsanız işte cevabı... 21 Temmuz 2015 yay burcu yorumu, 21 Temmuz 2015 yengeç burcu yorumu, günlük burç yorumları, 21 Temmuz 2015 günl

21 Temmuz 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu:

Bugün çevrenize karşı titiz bir yaklaşım içinde olacaksınız. Size söylenen her şeyin altında farklı şeyler aramanız yanlış yorumlanabilir. Kafanıza taktığınız konuların üzerine gitmelisiniz. Çevrenizden yardım alma konusunda çekimser davranmamalısınız. Doğrularınızı savunmalı ve becerikli yapınızı ortaya koymalısınız.

21 Temmuz 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:

Ay, duygularınızı ifade erken yaratıcı yönlerinizi de ortaya çıkarıyor. Partnerinizle birlikte alacağınız olumlu kararlardan hoşnut kalacaksınız. Yaşamla ilgili çözülmesi gereken sorunlarınıza daha çözümcü yaklaşmak için göstereceğiniz çabaya, karşı tarafın çekimser kalmayacağını biliyorsunuz. Sizin yaklaşımlarınız çok önemli.

21 Temmuz 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:

Bugün sevdiklerinizle ilgili duygusal oluşumlara zemin oluşturacaksınız. Bazı ortak yapmak istediğiniz işler söz konusu olacak. Sosyal yaşantınızdaki gelişmeleri iyi takip etmeli ve sevdiklerinizle arasında bir bağ oluşturmaya çalışmalısınız. Ortak işbirlikleri gündeme gelebilir. Bugün duygusal davranmak sizi rahatlatacak. Olaylardan olumlu etkileneceksiniz.

21 Temmuz 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:

Beklediğiniz haberleri almanız konusunda gizli takıntılarınız ve kafanızda çözemediğiniz sorunlarınız var. Bugün Ay, çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Planladığınız işlerde sorun çıksın istemiyor ve karşınızdaki kişilerden de aynı titizliği bekliyorsunuz. Onlarda aranızda yapacağınız küçük değerlendirmelere göre yeni bir istikamet belirlemelisiniz.

21 Temmuz 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:

Maddi konularda isteklerinizi belirleyecek tutum içinde olmanız ufkunuzu değiştiriyor. Ay para evinizde ilerliyor. Bugün harcamalarınızı yaparken iyi düşünmelisiniz. Sonradan kullanmak istemediğiniz gereksiz bir şey satın alabilirsiniz. Sevdiklerinizin isteklerini yerine getirme konusunda acele etmemelisiniz. Duygularınızı denetlemelisiniz.

21 Temmuz 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:

Sevdiklerinizle olumlu işbirliği içinde olacaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınız sayesinde, olayları kısa süre içinde toparlamanız mümkün. Bugün, düşündüklerinizi kısa sürede yaşama geçirecek ve işlerinizi çabuk halletmenin keyfini yaşayacaksınız. Partnerinize kendinizi duygusal açıdan olumlu bir şekilde ifade edecek ve istediğiniz yanıtı alacaksınız.

21 Temmuz 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:

Ay, bilinçaltınızdaki düşünceleri yaşama geçiriyor. Bugün, yaratıcı yönünüz ortaya çıkacak. Enerjinizi ve isteklerinizi ilişkilerinize yansıtabileceksiniz. Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmelerin kaynağı sizin yapıcı tavırlarınız olacak. Yalnız kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmeli, dengelerinizi takip etmeyi bırakmalısınız. Sezgileriniz mükemmel.

21 Temmuz 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:

Mesleki bilgilerinizi ortaya koymaktan çekinmemelisiniz. Doğru yerde doğru işler yapan ender kişilerden birisiniz. Mars, tepe evinizde size destek veriyor. Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden yararlanmanız güzel fakat kuşkucu davranarak bazı fırsatların sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Tavırlarınıza esnek bir plan getirmelisiniz.

21 Temmuz 2015 Salı YAY Burcu Yorumu: 

İşinizle ilgili bir başarı söz konusu olacak. İnatçı ve belirleyici tavrınız çevresel faktörleri lehinize çeviriyor. Bugün iyi niyetli yaklaşımlar içindesiniz. Çevrenizle ilgili bazı problemlerin çözümüne yardım ederken, kendi işinizi ihmal etmemelisiniz. Küçük seyahatler için tam sırası. Gezi planlarınızı bir an önce yapmalısınız. Gezip dolaşmak size iyi gelecektir.

21 Temmuz 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:

Ortaklıklar konusunda yapıcı tavırlar içinde olacaksınız. Bugün, Yollarla ilgili yazışmalar gündeme gelebilir. Anlaşmalar konusunda isteklerinizi ortaya koyacak, kendi şartlarınızı kararlı bir şekilde sunacaksınız. Tedirginlik sizi sıkıyor ve sabırlı yapınızı zedeleyebiliyor. Çevre koşullarının değişimi lehinize gelişecek. Olayları fazla takmamalısınız.


21 Temmuz 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:

Maddi beklentiler içindesiniz. Bazı küçük alışverişlerinizin sizi mutlu etmesi geçici. Bugün işinizle ilgili yeni şartlar, yeni konumlar söz konusu olacak. Kendinizi doğru bir şekilde ifade edecek kapasiteniz var. Çözüm bekleyen olaylar eninde sonunda sizin elinizden geçecek. Biraz sabırlı olmalı, başkalarının hatalarına karışmamalısınız.

21 Temmuz 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:

Ortaklıklar ve işbirliği içinde olduğunuz kişilerle güzel paslaşmalar yaşayacaksınız. Duygularınızı ve yaratıcılığınızı ortaya koyacak işler yapacaksınız. Bugün karşı cinsle fikir birliği içinde oluşunuz sizi de rahatlatacak. Ay, karşıt evinizde ilişkilerinize yepyeni bir yön verirken, yeni oluşumlara da imkan verecek. Coşkularınız atakta. Fikir değiştirmemelisiniz.

21 Tem 2015 - 09:07 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ozgurkocaeli.com.tr sitesinde 8.567.901 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


BAYAN ELEMAN ARANIYOR

YUFİ UNLU MAMÜLLERİNE, Mikro programı kullanan bilen, Tecrübeli BAYAN ELEMAN alınacaktır. Tel: 0539 848 15 34

ERDEM DOĞRAMA ELEMANLAR ARIYOR

Maaş+ Sgk+ Servis+ Yemek    Servisimiz Bekirdere-Yeşilova-Kandıra sapağı güzergâhından geçmektedir. BAY ELEMAN alınacaktır Fabrikamızda palet, sand...

PERSONEL ARANIYOR

Köseköy’de bulunan firmamıza, askerliğini yapmış, 3 vardiya çalışabilecek PERSONEL alınacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır Başlangıç ücreti: 20....

GÜNAYDIN VİNÇ PERSONELLER ARIYOR

Günaydın Vinç Hizmetlerine; *Bakım onarım işlerinde YARDIMCI PERSONELLER, *Yıkama ve çevre düzeni yapabilecek PERSONELLER, *ELEKTRİK VE MEKANİK UST...

SERVİS ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

Körfez-Derince-İzmit bölgelerinden, SRC belgesi olan genç emekli SERVİS ŞOFÖRLERİ aranıyor. Tel: 0262 322 70 57

ŞOFÖRLER ARANIYOR

*B sınıfı ehliyete sahip, *En az 1 yıllık aktif sürüş deneyimi olan, *En az ortaokul mezunu, *Askerliğini yapmış, *40 yaşını aşmamış, BAY ŞOFÖRLE...

KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

SAYLOG LOJİSTİK bünyesinde değerlendirilmek üzere, İzmit/Kocaeli/Kartepe/Gebze bölgesi oturumlu KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ aranmaktadır. İlgili kişi:...

ÇELİKAN MÜHENDİSLİK ELEMAN ARIYOR

Kartepe Sanayi sitesindeki Çelikan Mühendislik firmamıza İMALAT-KAYNAK USTASI VE YARDIMCI alınacaktır. Tel:0535 353 30 82

BEDEN İŞÇİSİ ARANIYOR

KOCAELİ / KARTEPE şubemizde çalışmak üzere YÜKLEME ve BOŞALTMA YAPABİLECEK BEDEN İŞÇİSİ personel arıyoruz. TEL: 0 534 274 06 48

OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR

Çatı tamiratı, Özellikler çatıların OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR Sinan Ünver Tel: 0535 346 87 29