İşte günlük burç yorumunuz 3 Temmuz 2015

Burcunuz bugün ne diyor? Bugün sizin için nasıl başlayacak, gününüzün rengi ne olacak? Günlük burç yorumunuzu merak ediyorsanız işte cevabı... 3 Temmuz 2015 yay burcu yorumu, 3 Temmuz 2015 yengeç burcu yorumu, günlük burç yorumları, 3 Temmuz 2015 günlük

3 Temmuz 2015 Cuma KOÇ Burcu Yorumu:

Yönetici gezegeniniz Mars Aslan burcunda ilerliyor. Yaşamla bitmeyen kavgalarınız var.Sürekli kendinizi aşmak eğilimdesiniz. Çocuksu taraflarınızı ön plana çıkarırken, çevre paylaşımlarınızda beklentilerinizin yanlış olmadığını göreceksiniz. Çabalarınızın karşılığını istediğiniz gibi göreceksiniz. Bugün aile içi ilişkiler gündemde olacak.

3 Temmuz 2015 Cuma BOĞA Burcu Yorumu:

Yollarla ilgili olumlu beklentiler içindesiniz. Bazı haberlerin size geç ulaşmasının sancısını çekebilir ve gereksiz bir şekilde sabır taşkınlıklarını gösterebilirsiniz. Bugün duygularınıza anaforlar hakim. Yapıcı yönlerinizin çevre tarafından anlaşılması için çaba sarf etmenize hiç gerek yok. Siz kapasitenizin ne olduğunu biliyorsunuz. zaten.

3 Temmuz 2015 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu:

Kafanızda bir çok plan var ve neyi ne zaman yapacağınız hiç belli değil.Bugün gizemli hareket etmekle suçlanabilirsiniz. Partneriniz sizden saydam bir ifade tarzı beklerken, siz kendi satıhlarınıza çekilmekten yanasınız. Onu kafasındaki soruları açıklığa kavuşturmazsanız, rahata kavuşmanız imkansız gibi bir şey.

3 Temmuz 2015 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu:

Karşıt duygular içindesiniz. İkilem yaşamak istemiyorsanız, duygularınızı dostlarınızla paylaşmayı öğrenmelisiniz. Herkesin konuştuğu konular üzerinde uzun konuşmalar yaparken, asıl söylemek istediğiniz konuları gizlemekten yanasınız. Farkında değilsiniz ama, çevreniz her şeyin farkında ve sizi kırmak istemiyorlar. Sizden açık olmanızı bekliyorlar.

3 Temmuz 2015 Cuma ASLAN Burcu Yorumu:

Çatışmalardan kaçtığınız için, çevrenizde anlayışlı fakat mesafeli davranmaktan yanasınız.Düşüncelerinizi paylaşmak adına gereksiz konuşmak istemiyorsunuz. Bugün ikili ilişiklerinizde enerjiniz güçlü ve partnerinizle birlikte coşkulu bir gün yaşayabilirsiniz. Tartışma konularından uzak kalırsanız, özel duygularınızı olumlu paylaşacaksınız.


3 Temmuz 2015 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu:

Çevrenizde olumsuz gelişmeler karşısında etkisiz kalmak istemiyor ve düşüncelerinizi doğru bir şekilde paylaşıyorsunuz. Söylediğiniz her sözün altında güçlü bir mantık var. Size ters gelen olayları bile, sağlam yargılar getirerek yorumluyorsunuz.Bugün, sosyal ilişkilerinizi gündemde tutacak davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Özel bir gün.

3 Temmuz 2015 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu:

Evinizle ilgili yenilikler istiyorsunuz. Bazı düşüncelerinizi yaşama geçirmek için, şartlarınızı ve koşullarınızı gözden geçiriyor, gerekli maddi esneklikleri sağlamaya çalışıyorsunuz. Kariyerinizle ilgili sağlam kararlar alacak ve çevrenizdeki diğer arkadaşlarınız arasında, farklılığınızı ispat edeceksiniz. Düşmanlarınız atakta unutmayın.

3 Temmuz 2015 Cuma AKREP Burcu Yorumu:

Engeller konusunda çekimser değilsiniz. Savaşma gücünüz yüksek olduğu için, yakınlarınız sizden hep destek bekliyor. Hangi konuda olursa olsun, sorumluluk almaktan yorulmuyor, zorlukları seviyor, kolay şeylerden tatmin olmuyorsunuz.Bugün partnerinizi istemeden üzeceksiniz. O, sizin söylediğiniz şeylerden kendi tarzına göre anlam çıkarıyor.

3 Temmuz 2015 Cuma YAY Burcu Yorumu:

Aşkta kendinizi ifade edebildiğiniz zaman olumlu ve coşkulu oluyorsunuz. Yollarla ilgili çabalarınızdan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz özel durumlarınız gündeme gelecek. Yapmakta olduğunuz olumlu işbirlikleri sonuç verecek Bazı eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.Keyifli bir gün tadını çıkarmalısınız.

3 Temmuz 2015 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu:

İletişim konusunda yanlış anlaşılmaktan korktuğunuz için, duygularınızı gizleme gereği duyabilirsiniz. Artık yaşama daha ciddi bakmak istiyor ve gelişigüzel konularla kendinizi oyalamak istemiyorsunuz. Bugün uzun süren bir konu üzerinde yeniden fikir yürütmeniz gerekebilir. Mantık her zaman ön plana çıkacak.

3 Temmuz 2015 Cuma KOVA Burcu Yorumu:

İçinizde bazı birikimleriniz var. Durgun bir görüntü altında patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Sürekli değişimler içindesiniz. Duygularınızı açığa çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, çevrenizde gizemli bir hava estiriyor gibisiniz. Sizi merak etmeleri, biraz da hoşunuza gidiyor. Maddi konularda küçük aksilikler yaşayabilirsiniz.

3 Temmuz 2015 Cuma BALIK Burcu Yorumu: 

Duygusal ilişiklerinizi tatmin edici duruma getirmek birazda sizin elinizde. Sürekli değişim gösteriyorsunuz. Karşı taraf sizinle ilgili net bir açıklama yapamıyor. İyi niyetli yaklaşımlarını ters bir şekilde algılamanız partnerinizi üzüyor. Arkadaş ve dostlarınızı seçerken günü birlik duygulardan etkilenmeniz yanlış sonuçlar doğuruyor.

03 Tem 2015 - 09:35 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ozgurkocaeli.com.tr sitesinde 8.567.901 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


BAYAN ELEMAN ARANIYOR

YUFİ UNLU MAMÜLLERİNE, Mikro programı kullanan bilen, Tecrübeli BAYAN ELEMAN alınacaktır. Tel: 0539 848 15 34

ERDEM DOĞRAMA ELEMANLAR ARIYOR

Maaş+ Sgk+ Servis+ Yemek    Servisimiz Bekirdere-Yeşilova-Kandıra sapağı güzergâhından geçmektedir. BAY ELEMAN alınacaktır Fabrikamızda palet, sand...

PERSONEL ARANIYOR

Köseköy’de bulunan firmamıza, askerliğini yapmış, 3 vardiya çalışabilecek PERSONEL alınacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır Başlangıç ücreti: 20....

GÜNAYDIN VİNÇ PERSONELLER ARIYOR

Günaydın Vinç Hizmetlerine; *Bakım onarım işlerinde YARDIMCI PERSONELLER, *Yıkama ve çevre düzeni yapabilecek PERSONELLER, *ELEKTRİK VE MEKANİK UST...

SERVİS ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

Körfez-Derince-İzmit bölgelerinden, SRC belgesi olan genç emekli SERVİS ŞOFÖRLERİ aranıyor. Tel: 0262 322 70 57

ŞOFÖRLER ARANIYOR

*B sınıfı ehliyete sahip, *En az 1 yıllık aktif sürüş deneyimi olan, *En az ortaokul mezunu, *Askerliğini yapmış, *40 yaşını aşmamış, BAY ŞOFÖRLE...

KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

SAYLOG LOJİSTİK bünyesinde değerlendirilmek üzere, İzmit/Kocaeli/Kartepe/Gebze bölgesi oturumlu KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ aranmaktadır. İlgili kişi:...

ÇELİKAN MÜHENDİSLİK ELEMAN ARIYOR

Kartepe Sanayi sitesindeki Çelikan Mühendislik firmamıza İMALAT-KAYNAK USTASI VE YARDIMCI alınacaktır. Tel:0535 353 30 82

BEDEN İŞÇİSİ ARANIYOR

KOCAELİ / KARTEPE şubemizde çalışmak üzere YÜKLEME ve BOŞALTMA YAPABİLECEK BEDEN İŞÇİSİ personel arıyoruz. TEL: 0 534 274 06 48

OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR

Çatı tamiratı, Özellikler çatıların OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR Sinan Ünver Tel: 0535 346 87 29