Kentin bir bölümü Kocaelispor’u hiç takip etmiyor, umursamıyor

İhmal edildiği, gözden çıkartıldığı için amatör kümeye kadar düşen, kapanma noktasına gelen Kocaelispor, geçen sezon 3’ncü Lige yükselmişti.

Bu sezon 2’nci lige yükselmeyi, final maçının uzatma penaltılarında kaybetti. Kent insanının bir bölümü adeta Kocaelispor ile yatıp kalkıyor. Ama bu kentte yaşayıp, Kocaelispor ile hiç ilgilenmeyenler, Kocaelispor’u hiç umursamayanlar da var. Bu hafta sokak röportajlarında Kocaelispor’u sorduk. Bakın nasıl ilginç yanıtlar aldık.
 
Ayşegül KALAYCI

Ayça Güven (37)-Kuaför

KOCAELİSPOR'DA RUH KALMAMIŞ

Kocaelispor’u takip etmiyorum ama başarılı olmasını isterim. Sefa Sirmen’in tekrar takımın başına gelmesi gerekiyor bence. Kocaelispor’da ruh kalmamış. Bu nedenle finale kadar gelmesine rağmen kaybetti. Büyükşehir takıma maddi destek vermeli.

Özcan Kınalı (46)-Kitapçı

İYİ OYUNCULARIMIZ YOK

Kocaelispor’u, maçlarını yakından takip ediyorum. Antalya’daki maça da gittim. Bu sezon finale kadar gelmemize rağmen kaybettik çünkü takımda iyi oyuncular yok. Yeni transferler lazım. Valilik ve Büyükşehir,  eski günlerine dönmesi için takımı desteklemeli. Yeni bir kampanya başlatmalı.

Semahat Özen (58)-Emekli

BU KENTİN SEMBOLÜ

Kocaelispor’u takip etmiyorum ancak başarılı olduğu eski günlerine dönmesini istiyorum. Kocaelispor bu kentin sembolü. Zamanında ilimizin tanınmasını sağlayan bir takım. Bu nedenle yerel yöneticiler ve halk olarak gerekli desteği vermeliyiz.

Meryem Olgun (35)-Muhasebeci

KOCAELİSPOR'UN YERİ AYRI

Futbolla pek aram yok ama Kocaelisporluyum. Biz 3 kuşak İzmitliyiz. Bu nedenle Kocaelispor’un yeri ailem ve benim için ayrı. Takımımızın eski günlerine dönmesi için gereken yapılmalı. Kentle eskiden olduğu gibi bütünleşmesi gerekiyor.

Kemal Erguvan (62)-Emekli

HİÇ BİR MAÇINI KAÇIRMAM

Kocaelispor’u yıllardır takip ediyorum. Hiçbir maçını kaçırmam. Bu sezon 2’nci Lig’in ucuna kadar geldik, ama kaybettik. Takımın maddi sorunları var. Futbolcuların ruh hali bozuk. Güçlenmek için yerel yöneticiler ve iş adamlarının takıma maddi olarak destek sağlaması gerekiyor. 

Fatma Delen (40)-Memur

ESKİ YILLARDA GURUR DUYARDIK

Kocaelispor’u Sirmen zamanında takip ederdim. Eski yıllarda Kocaelispor ile gurur duyardık. Eski günlerine tekrar dönmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun takımın başına geçmesi gerekiyor. 

Çağlar Bilen (27)-Öğrenci

GEÇMİŞE DÖNMEK ARTIK ÇOK ZOR

Kocaelispor’u takip ediyorum. Eski günlerine dönmesini istiyorum ama artık çok zor. Geçmiş yıllarda yeterince kampanya düzenlendi ancak hiçbir yararı olmadı. Bu sezon finale kadar gelmemize rağmen kaybetmemizin nedeni futbolcuların kötü oynamasıdır.

Dilan Toksöz (26)Öğrenci

KENTİN YENİ TAKIMA İHTİYACI VAR
Kocaelispor’u takip etmiyorum. Bu takımın artık bu Kocaeli halkına ve yerel yöneticilere kambur olduğunu düşünüyorum. Bu kentin yeni bir takıma ihtiyacı var. Yıllardır kulüp için yapılan kampanyalarda bağışlanan paralara yazık oldu.

Aynur Yorulmaz (43)-Ev Hanımı

ÜÇ BÜYÜKLERİN KORKULU RÜYASIYDIK

Kocaelispor bir zamanlar üç büyüklerin korkulu rüyasıydı. Hiçbir maçını kaçırmazdık, gurur duyardık. Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle düştü. Kentin ileri gelenleri eski şampiyonlukların hatırına mutlaka bu takıma sahip çıkmalı.
 
Davut Yiğitsoy (61)Emekli

TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Kocaelispor’u takip ediyorum. Bu sezon 2’nci Lig’e yükselemeyişinin sebebi bence maddi sorunlar ve futbolcuların iyi oynayamaması. Kocaelispor’a yöneticiler, iş adamları ve halk olarak sahip çıkmamız gerekiyor.

Timuçin Soylu (56)-Oto Galerici

KOCAELİ HALKI TAKIMINI ÖZLEDİ

Kocaelispor'un eski günlerine döneceğine inananlardanım. Maçlarını hiç kaçırmam. Kocaeli halkı, Kocaelispor’u çok özlemiş olmalı ki bunu Antalya’daki maçta gösterdi. Kocaelispor’un eski günlerine dönmesi için Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nın desteğine ihtiyaç var.

Ahmet Deringöz (43)-Eczacı

KOCAELİSPOR SAHİPLENİLMEDİ

Kocaelispor bu kentin takımı. 2’nci Lig’e yükselmesini çok arzuladık. Ama olmadı. Kaybetmemizin nedeni bana göre futbolcuların yaşadığı maddi sıkıntılar. Nedeni de AKP’li yöneticilerin Kocaelispor’u asla sahiplenmemesi.

28 May 2017 - 09:31 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ozgurkocaeli.com.tr sitesinde 9.262.150 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

11

Kocaelisporlu - Kocaeli sporumuza hodri meydan grubunun ne kadar yararı olduysa fazlası ile de zararı olmuştur. Kocaelispor menfaat için kullanmicaksin yürekten sahip cikicaksin.lisanslı ürün de kombine de aldık .deplasmana gittik .ama son 5 hafta kala satip girmedik. Bu kent bu klube her türlü sahip çıkar onu gördük onu yaşadık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:31
10

huzursuz - taraftarları yüzünden ks den soğuyanlardanım. benim gibi binlerce insan var. önce kendini bilmeyen serseri taraftar grubu temizlensin çarşıda pazarda milleti rahatsız etmekten vazgeçilsin sonra herşey düzelecektir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:31
09

İnadına Körfez!! - Kardeş sen gelme zaten bu kafadaysan.Madem Kocaelisporlusun tribüne gelmiyorsun o zaman lisanslı ürün al kulübe destek ol, üye de olabilirsin, boş keseden sallama orda,haa bu arada hodri meydan tayfası da gitti tribünler temiz,takip etmiyon ya bi soyliyim dedim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:31
08

Metin demir - Çok güzel kafan varmış. Gs fb bjk nin taraftarlarının hepsi tertemiz ya ondan bu kadar taraftarı çok dimi. Kimsenin kimseye salça olduğu yok..biz niye görmüyoruz. Gs fb bjk kutlamalarına engel olunmasını kastediyorsan bu he devam edecek. Burasi izmit. Kocaelispordan baska kimse burada sevinemez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:31
07

Onur - Hep kadınlara sorarsanız bu cevabı alırsınız tabi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:31
06

Kentli - Neredeyse soru sorduğunuz bütün insanlar, Kocaelispor İle ilgileniyor? Başlığınız İle nasıl bir algı yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım? Kocaelispor bu kentin simgesidir. Nasıl saat kulesi, pişmaniye bu kentin simgesi ise Kocaelispor en büyük simgesidir. Binlerce insanı mutlu eden, peşine km'lerce yol gidilen bir değerdir. Değiştiremezsiniz, babadan oğula geçer devam eder...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:31
05

İzmitli hasan - Adamlar türkiyenin heryerinden izmite gelmiş kocaelisporu umursamaz tabiki buda habermi türkiyeyi doyuran kocaeli bir kocaelisporu doyuramıyor boşunamı diyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:31
04

Taraftar - Huzursuz sen evde otur sana ihtiyacımız yok sen gelseydin belki küme düşerdik iyiki gelmedin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:31
03

Hatice - Ben kocaelispor hayranıyım ve burda okuduğum bütün yorumlar kocaelisporla alakalı bence

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:31
02

İzmit halkı - böyle yaparak halkı kocaelispordan soğutamazsınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 09:31

KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

SAYLOG LOJİSTİK bünyesinde değerlendirilmek üzere, İzmit/Kocaeli/Kartepe/Gebze bölgesi oturumlu KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ aranmaktadır. İlgili kişi:...

ÇELİKAN MÜHENDİSLİK ELEMAN ARIYOR

Kartepe Sanayi sitesindeki Çelikan Mühendislik firmamıza İMALAT-KAYNAK USTASI VE YARDIMCI alınacaktır. Tel:0535 353 30 82

USTA VE ELEMANLAR ARANIYOR

Firmamızda çalıştırılmak üzere ahşap ve mobilya işlerinden anlayan USTA VE ELEMANLAR alınacaktır. Maaş + Ssk + Yemek +Ulaşım İrtibat: Recep Kılıç -...

BEDEN İŞÇİSİ ARANIYOR

KOCAELİ / KARTEPE şubemizde çalışmak üzere YÜKLEME ve BOŞALTMA YAPABİLECEK BEDEN İŞÇİSİ personel arıyoruz. TEL: 0 534 274 06 48

PANSİYONDA ÇALIŞACAK PERSONEL ARANIYOR

İzmit'te bulunan pansiyonumuzda çalışacak aşağıdaki niteliklerde elemanlar alınacaktır. *18-30 yaş VASIFSIZ İŞÇİ *Yeni emekli olmuş 30-60 yaş arası...

BAŞOLSAN MAKİNA ELEMANLAR ARIYOR

Fabrikamızda çalıştırılmak üzere, askerliğini yapmış, *MANUEL TORNA OPERATÖRÜ, *CNC TORNA OPERATÖRÜ ve *SOLİD CAD CAM ELEMANLARI alınacaktır. BA...

PERSONEL ARANIYOR

Körfez‘deki Basınçlı Kap imalatı sektöründe faaliyet gösteren fabrikamızda çalıştırılmak üzere *Askerliğini yapmış, *45 yaşını aşmamış GAZALTI, ELE...

İDDAA MP SAYISAL BAYİİ ELEMAN ARIYOR

İDDAA MP SAYISAL BAYİİ için, merkez de ikamet eden 30-50 yaş arası sigortalı/emekli Özgeçmiş için [email protected] Tel:0552 590 95 48

ORKA DONATIM ELEMANLAR ARIYOR

Orka Donatım firmasında Tersanede çalışacak *KAYNAKÇI, *MONTAJCI, *YARDIMCI VE VASIFSIZ ELEMAN alınacaktır. Tel: 0536 618 52 10 - 0544 963 75 26...

ŞAFAK GEMİ ELEMAN ARIYOR

ŞAFAK GEMİ DONATIM Şirketimiz bünyesinde, meslek öğrenebilecek kapasitede olan 18-50 yaş arası VASIFSIZ YARDIMCI ELEMAN alınacaktır. Tel: 0262 323...