Kocaelispor'da 3. 'Yavuz' dönemi

Kocaelispor Kulübü Derneği’nin olağanüstü genel kurulu bugün yapıldı. Kongrede mevcut Başkan Bahri Yavuz, oy birliği 3 yıllığına yeniden başkan seçildi.

sd3.jpg
zzz11.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor’un önceki günkü olağan genel kurulunda beklendiği gibi tek liste ile seçime gidildi ve Bahri Yavuz, üçüncü kez bu göreve getirildi. Yavuz 3 yıllık yeni dönemle ilgili projelerden söz edip, “Bu kulüp halkın takımı olmak ve o yoldan gitmek zorunda” dedi.

114 ÜYE KATILDI, PROTOKOL YOK
Kocaelispor Kulübü Derneği’nin olağanüstü genel kurulu önceki gün yapıldı. Dolphin AVM Yunus Emre Nikah Salonu’ndaki kongre kayıtlı 417 üyeden 114’ü katıldı. Protokol kongreye ilgisizdi. Kulübün hayatta olan iki kurucusundan biri Nasul Kayalı, eski başkanlardan Turan Sarı, Muammer Çelik, KOTO Başkanı Necmi Bulut, ASKF Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Süleyman Karadaş ile TSYD Kocaeli Temsilcisi Metin Karan kongreyi izledi. Genel sekreter Çağrı Alparslan’ın açılış konuşmasının ardından divan kurulu oluştu. Divan başkanlığına Özel Altan, yardımcılıklarına ise Bekir Halefler ile Yusuf Erenkaya getirildi.

IŞIK VE ÜÇ VEKİLDEN TELGRAF 

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Saffet Sancaklı ve Cemil Yaman’ın telgrafları okundu.  Kulübün eski üyelerinden, uzun yıllar divan kurulu başkanlığı yapan Feridun Güray da gönderdiği telgrafta sağlık sorunlarından kongreye gelemediğini belirtip, yeni yönetime başarı dileğinde bulundu. Divan Başkanı Altan, 420 üyeden 3’ünün aidatlarını 31 Mart’tan sonra ödediğinin tespit edildiği, bu yüzden bu üç ismin kongrede oy kullanamayacakları bilgisini aktardı. Daha sonra seçime geçildi. Beklendiği gibi divana tek liste sunuldu. Yeni yönetim, denetim, disiplin ve sivil kurul listeleri tek tek oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.

“TARAFTAR KULÜBÜ KURTARDI”

Başkan Bahri Yavuz büyük alkışlarla kürsüye çıktı. Yavuz, 3 yıllık süreci değerlendirirken, “İlk gün bir 1966 ruhumuz var, bir de armamız diyerek bu yola çıktık. Bu süreçte şehirle birlikte kulübü yönettik. Yoklukları paylaştık. Ben kendimi her zaman bir taraftar olarak görüyorum, yönetici arkadaşlarımı da öyle. Sonuçta eşi benzeri olmayan bir iş başardık, hepimiz bir tuğra koyduk ve taraftarlar olarak bu kulübü kurtardık. Elbette ki, daha bitmedi ancak çok büyük mesafe kat ettiğimiz ortada. Camiamız bu üç yılı hiç unutmasın. Unutursak aynı şeyleri yeniden yaşayabiliriz” dedi.

“DESTEK VERİN, KÖSTEK OLMAYIN”

Başkan Bahri Yavuz, önümüzdeki üç yılda yapmak istediklerini önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını belirterek, “Kulübün yeni bir binaya ihtiyacı var. İçerisinde müzesi olan.  Kulüp binasının bir yerine yapmamamız gerekenleri madde madde yazmalı, her fırsatta bunu okumalı, hatırlamalıyız. Bu bizi geleceğe taşır. Lütfen güce tapmayalım arkadaşlar. Bizden kimse flaş, büyük transfer beklemesin. Bizim bir yoğurt yiyişimiz var. Ben Süper Lig’de bu kulübün başkanlığını yapamam. Umurumda da değil zaten. Kulübe kalıcı bir tesis kazandıralım, altyapıda kurumsal bir kimlik yaratalım bana yeter. Lütfen bu yolda bize destek olun, köstek olmayın ”dedi.

“BU SEZON İŞİMİZ ÇOK ZOR OLACAK”

Yavuz önümüzdeki 3 yılda yapmayı planladıkları, hayal ettikleri projeleri sıralarken, “Birincisi bu kulübün kendine ait bir tesisi olmalı. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. İkincisi, bu kulübü 3.Lig’de ulusal lisans alabilecek duruma getirmek. Üçüncüsü, akademi liglerinde her kategoride ilk 5 içerisinde yer almak. Süper Lig ve 1.Lig takımlarıyla elbette yarışamayız. Benim kast ettiğim 2 ve 3.Lig’deki 90 kulüp arasında ilk 5’te yer almak” dedi. Başkan Bahri Yavuz, yeni sezon hedefini ligde kalmak olarak yineledi, “Bu sezon işimiz çok daha zor olacak. Altyapılan gelen gençleri kazanmak istiyoruz. 16-17 yaşındaki futbolcu yarın 10 bin kişinin önüne çıkacak. Lütfen hataları karşısında onlara destek olalım, onları alkışlayalım. Bu çocukları en baştan şampiyonluk, Play-Off hedefiyle baskı altına almayalım istiyoruz.  40 puan yapalım yeter. Ancak bu demek değil ki, 40 puana ulaştıktan sonra maçlara çıkmayacağız. 50 puanı, 60 puanı, 65 puanı zorlayacağız” dedi.  

YENİ OTOBÜS MÜJDESİ VERDİ 

Yavuz konuşmasının son bölümünü teşekkür mesajlarına ayırdı. Yavuz farklı gerekçelerle yolları ayırdıkları futbolculara teşekkür etti, Kılıç için ise ayrı bir paragraf açtı. Yavuz, “Kılıçarslan 3 yıl boyunca ailiyet duygusuyla kulübümüze hizmet etti, futbolculara ağabeylik yaptı. İnşallah ilerleyen yıllarda yollarımız yeniden kesişir. Bunu çok isteriz” dedi. Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Bilecik Valisi olan eski genel sekreter Tahir Büyükakın’a teşekkür etti, “Biliyorsunuz takım otobüsümüz çok eski, neredeyse 30 yaşında. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve genel sekreterimizi bu durumu aktarmıştık. Sağ olsunlar gereğini yaptılar. İhale açıldı ve Temsa Mitsubishi marka otobüs alındı. 36 kişilik, çok konforlu. Türkiye’de G.Saray ve birkaç kulüp kullanıyor. Şu anda Adana’da tasarımı yapılıyor” dedi.

“DOĞRU YOL, HALKIN TAKIMI YOLU”

Yavuz yönetimden ayrılan 4 isme de teşekkür etti, “Onlar sadece çalışma zamanı olarak ayrılıyorlar, yoksa hep bizimle birlikte olacaklar” dedi. Yavuz konuşmasının finalinde “Bu şehrin milli takımı Kocaelispor’dur. Bizim derdimiz bu duyguyu vermek. 3 yıllık süreçte kulübe siyaset sokmadık, yeni 3 yıllık dönem için de bunun sözünü veriyorum. Bizden sonra gelecekler için bu vasiyetim olsun. Bu kulüp halkın takımı olmak ve o yoldan gitmek zorunda. Çünkü doğru yol bu” dedi. Yavuz kürsüden inerken salon alkıştan adeta inledi. En son olarak yeni yönetim kurulu üyeleri tek tek söz alıp düşüncelerini paylaştı. Kongre toplu halde çekilen aile fotoğrafıyla sona erdi.  

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Yavuz yönetim kurulundaki isimler: Mevcut yönetim kurulundan Teoman Gencal, Cumhur Alkan, İlker Ertuğ ve Bahadır Taşer yeni dönemde yok. Bu isimlerin yerine Yücel Gül, Volkan Özön, Mesut Sezgin ve Cüneyt Bakıroğlu yönetimde yer alacak. Görevlerine devam edecek yöneticiler şunlar: Sait Ertuğ, Sinan Güneri, Cumhur Cevdet Kesemenli,  Hakan Coştu, Ayhan Öter, Ceyhun Hoşdil, Tunç Tuncaboylu, Sedat Köse, Çağrı Alpaslan,  Efe Nalçacı,  Barış Cem Yavuz ve İsmail Kolaylı.

YÖNETİMİN YENİLERİ

Yücel Gül- Gültaş Hafriyatın sahibi, eski yöneticilerden, Ömer Gül’ün kardeşi. 
Volkan Özön- İzmitli işadamı, Özen Alüminyumun sahibi
Mesut Sezgin- Kartepe Suadiyeli emlakçı, Empro Gayrimenkulün sahibi
Cüneyt Bakıroğlu- Eski futbol hakemi, GKD eski başkanı, Bakıroğlu Elektrik’in sahibi

İşte aday listesi:

27 Tem 2017 - 17:03 - Spor --- Okunma

Son bir ayda ozgurkocaeli.com.tr sitesinde 9.262.150 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Hakan Ercan - Başkan seni seviyoruz.sana güveniyoruz.Kulübün eski yeri Nevzat başkan madem bu tarihi koridor meselesine çok önem veriyor Fevziye camisinde ayakkabı boyacılarının olduğu yerde kulüp binası vardı.Orayı aslına uygun yapsın.Kuüp şehrin içinde olsun bizde geçerken kuübü kupaları ,eski resimleri görelim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 17:03
04

Recep Duymaç - KOcaelispor'u karşıkısız seven herşeyi Kocaelispor olan Sn.Bahri Yavuz Başkanımıza inancımız güvenimiz tamdır.KEV den gelecek paralarla borçtan kurtulup kısa sürede süper lig inancı ile Allah yardımcımız olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 17:03
03

Büyük Başkan değil Efsane - Her kulübe farklı farklı dönemler de önemli görevler yapmış başarılar kazandırmış başkanlar gelir ve insanın doğası gereği büyük Başkan olarak adlandırılır çağırılır ama Bahri yavuz bu kulübün efsane Başkan'ı bugünden sensin benim için ,bugünden sonra yapacakların bunu daha geniş kitlelerce kabullenilmesini sağlama için olacaktır ama gerçek değişmeyecek sen bu kulübün efsane başkanısın .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 17:03
02

Alper - Büyükşehir belediyesine otobüs için teşekkür ederiz,çok büyük ihtiyaçtı.Yılların emektar kulüp otobüsü de müze de sergilenmek üzere kaldırılmalı.Kocaelispor denilince akla gelen ilk şeylerden biriydi bizim emektar,kaç nesil onunla büyüdü.İnşAllah zamanla çok daha iyi yerlere geleceğiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 17:03
01

Taraftar isa - Arkadaşlar lütfen bu sene türübünde futbolcuları hep alkışlıyalım ilk olalım sahip çıkalım futbulcuya küfür hakaret edene toplu olarak tepki gösterelim sezon sonuna kadar söz verelim futbolculara hiç tepki göstermiyelim kötü oynayanı hoca görücek başkan görücek onlar devamlılıkta gerekeni yapıcaktır inanan arkadaşlar söz versin ben şerefim adına söz veriyorum bir sezon futbolcuya hocaya hiç tepki göstermicem kocaelispora zarar vermicem

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 17:03

KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

SAYLOG LOJİSTİK bünyesinde değerlendirilmek üzere, İzmit/Kocaeli/Kartepe/Gebze bölgesi oturumlu KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ aranmaktadır. İlgili kişi:...

ÇELİKAN MÜHENDİSLİK ELEMAN ARIYOR

Kartepe Sanayi sitesindeki Çelikan Mühendislik firmamıza İMALAT-KAYNAK USTASI VE YARDIMCI alınacaktır. Tel:0535 353 30 82

USTA VE ELEMANLAR ARANIYOR

Firmamızda çalıştırılmak üzere ahşap ve mobilya işlerinden anlayan USTA VE ELEMANLAR alınacaktır. Maaş + Ssk + Yemek +Ulaşım İrtibat: Recep Kılıç -...

BEDEN İŞÇİSİ ARANIYOR

KOCAELİ / KARTEPE şubemizde çalışmak üzere YÜKLEME ve BOŞALTMA YAPABİLECEK BEDEN İŞÇİSİ personel arıyoruz. TEL: 0 534 274 06 48

PANSİYONDA ÇALIŞACAK PERSONEL ARANIYOR

İzmit'te bulunan pansiyonumuzda çalışacak aşağıdaki niteliklerde elemanlar alınacaktır. *18-30 yaş VASIFSIZ İŞÇİ *Yeni emekli olmuş 30-60 yaş arası...

BAŞOLSAN MAKİNA ELEMANLAR ARIYOR

Fabrikamızda çalıştırılmak üzere, askerliğini yapmış, *MANUEL TORNA OPERATÖRÜ, *CNC TORNA OPERATÖRÜ ve *SOLİD CAD CAM ELEMANLARI alınacaktır. BA...

PERSONEL ARANIYOR

Körfez‘deki Basınçlı Kap imalatı sektöründe faaliyet gösteren fabrikamızda çalıştırılmak üzere *Askerliğini yapmış, *45 yaşını aşmamış GAZALTI, ELE...

İDDAA MP SAYISAL BAYİİ ELEMAN ARIYOR

İDDAA MP SAYISAL BAYİİ için, merkez de ikamet eden 30-50 yaş arası sigortalı/emekli Özgeçmiş için [email protected] Tel:0552 590 95 48

ORKA DONATIM ELEMANLAR ARIYOR

Orka Donatım firmasında Tersanede çalışacak *KAYNAKÇI, *MONTAJCI, *YARDIMCI VE VASIFSIZ ELEMAN alınacaktır. Tel: 0536 618 52 10 - 0544 963 75 26...

ŞAFAK GEMİ ELEMAN ARIYOR

ŞAFAK GEMİ DONATIM Şirketimiz bünyesinde, meslek öğrenebilecek kapasitede olan 18-50 yaş arası VASIFSIZ YARDIMCI ELEMAN alınacaktır. Tel: 0262 323...