1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Köken: “Hijyende taviz yok”
Köken: “Hijyende taviz yok”

Köken: “Hijyende taviz yok”

Kandıra Belediye Zabıtası, ilçedeki fırınlarda üretilen pideleri hijyen ve gramaj anlamında kontrol etti.

A+A-
Yapılan denetimlerle sıkıntı yaratan bir bulguya rastlanmadı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal köken; hijyen konusunda asla taviz verilemeyeceğini söyledi. Köken, "Kandıra Belediyesi olarak halkımızın en kaliteli ve en temiz koşullarda üretilen ekmekleri tüketmek için gerekli denetimlerimizi yaptık" dedi.
Ramazan ayı nedeniyle ekmek fırınlarında üretimi başlayan Ramazan pidesi, Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Kandıra genelinde üretim yapan fırınlarda denetleme gerçekleştirilen ekipler, özellikle pidelerin gramajları ve fırınların hijyeni ile ilgili kontrollerde bulundu. Pidelerin sağlıklı ortamda üretilmesi, gramajın da belirlenen ölçülerde olması zabıta ekiplerini de mutlu etti.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur.