Türkiye’nin en başarılı liselerinden Nesibe Aydın Okulları’nın Kocaeli şubesi, 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde kapılarını açıyor. Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki binasında Anadolu ve Fen Lisesi olarak eğitim verecek olan Nesibe Aydın Kocaeli Okulları, 9, 10, 11 ve 12. sınıflarına, kontenjan dahilinde ‘bursluluk ve okula giriş sınavı’ sonuçlarına göre öğrenci alacak. Ankara’da her yıl on binlerce öğrencinin katıldığı bu sınav, Kocaeli’de 25 Mart’ta yapılacak.

ÖN KAYIT YAPTIRIN!

Başkentte öğrencilerin ve velilerin büyük bir merakla beklediği, girebilmek için okulların önünde uzun kuyruklar oluşturduğu bu sınava Kocaeli’de de ilginin büyük olacağı tahmin ediliyor. İlimizde 25 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek bursluluk ve giriş sınavına katılabilmek için onkayit.nesibeaydin.k12.tr adresindeki formu doldurmanız, tanıtım ofisini ziyaret etmeniz ya da 0 850 733 19 84 numaralı telefonu aramanız yeterli. Kısıtlı kontenjandan yararlanmak için sınav kaydınızı bir an önce oluşturmayı unutmayın!

BAŞARI ODAKLI SİSTEM

Başarı odaklı Nesibe Aydın Okulları, problem çözme saatleri ve birebir etüt çalışmalarıyla desteklenen programları sayesinde her yıl üniversite giriş sınavlarında toplu ve yüksek başarılara imza atıyor.

MODERN BİNASINDA

Nesibe Aydın Kocaeli Okulları’nın, Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan binası tamamlanmak üzere. 18 derslik, 1 spor salonu, 1 konferans salonu, kütüphane, laboratuvar ve diğer sosyal alanlardan oluşan binada yeni dönem için hazırlıklar sürüyor. Öğrencilerin her türlü ihtiyacı düşünülerek inşa edilen, modern ve konforlu okul binası hem merkezi bir noktada bulunması hem de güçlü öğretmen kadrosuyla Kocaeli’de fark yaratacak.

TÜRKİYE’DE BİRİNCİ OLACAK

Kocaeli okulunu Türkiye’nin en kaliteli okullarından biri yapmak amacıyla yola çıktıklarını ifade eden yönetim kurulu başkanı Nesibe Aydın, “Kocaeli, modern bir sanayi şehri olduğu için eğitime önem veren en önemli illerimizden birisidir. Bizler de eğitime verdiğimiz önemden yola çıkarak, Kocaeli’nin değerli eğitimcileri Atila Malçok ve Musa Vayiç ile yollarımızı birleştirdik. Amacımız, Ankara okullarımızdaki aynı sistem ve yöntemleri uygulayarak Kocaeli okulumuzu da Türkiye’nin en kaliteli okullarından biri yapmaktır” dedi.

ÖN KAYIT İÇİN: Okula giriş ve bursluluk sınavına ön kayıt için 0 850 733 19 84 numaralı telefonu arayabilir ya da www.onkayit.nesibeaydin.k12.tr adresinden ön kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Ön kayıt bürosu: Yahya Kaptan Mahallesi, Kardelen Sokak, No:5/A, Zemin Kat, İzmit/KOCAELİ

Tel: 0 262 311 59 46