1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Orduluların geleneksel yöresel yemek programı
Orduluların geleneksel yöresel yemek programı

Orduluların geleneksel yöresel yemek programı

Mehmet Çun’un başkanlığını yaptığı Marmara Ordulular Derneği’nin 2005 yılından bu yana gelenekselleştirdiği Yöresel Yemek programı önceki akşam yapıldı.

A+A-

Fuar içi STK’de gerçekleşen programa; Kocaeli Adliyesi’nde görevli hakimler Birol Acar ve Şule Açıcı, Gebze Cumhuriyet Savcısı Burhan Saç, İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk, Türksat İl Müdürü Murat Hatipoğlu’nun da aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

YILIN HEKİMLERİNE PLAKET

Sağlık alanındaki başarıları nedeniyle yılın hekimleri seçilen; Op. Dr. Mehmet Korkmaz(Beyin Cerrahi Uzmanı), Op. Dr. Kevser İpek Onduk( Genel Cerrahi Uzmanı), Op. Dr. Resul Musaoğlu(Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı), Dr.Elif Kahraman Güner(Dahiliye Uzmanı) ve Dr. Olcay Bulut’a(Göğüs Hastalıkları Uzmanı) plaketleri Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun tarafından verildi.

LEZZETLİ YEMEKLER İKRAM EDİLDİ

Ordunun yöresel yemekleri; Tavuklu-Yoğurtlu Keşkek, Mısır Çorbası, Karalahana Dolması, Kabak Tatlısı ile meyveler konuklara ikram edildi. Ordu ile ilgili anılarından anlatıldığı programda konuşan Marmara Ordulular Derneği Başkanı Çun, yemek programlarına katılanlara teşekkür etti, bu organizasyonu önümüzdeki yıllarda da sürdüreceklerini söyledi. Çun, 17 Ekim’de İstanbul Yenikapı’da Ordu Günleri yapılacağını duyurdu; ilimizde de Ordu Tanıtım Günleri yapmayı planladıklarını açıkladı.

dr.elif-karaman-ve-dr.jpgdr-002.jpgmanset-055.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur.