Sabiha Gökçen’e otobüs pazartesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş.’nin İzmit Otogar-Sabiha Gökçen Havaalanı arasındaki 250 numaralı hatta yapacağı otobüs seferlerine 21 Kasım Pazartesi günü başlanacağı açıklandı.

se6.jpg
sef.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

DENEME SEFERİ

Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanı Salih Kumbar, Ulaşım Park Genel Müdürü Mehmet Yasin Özlü, Otogar-Sabiha Gökçen Havaalanı arasında her saat başı yapılacak seferlerle ilgili deneme turunda yerel basına açıklamalar yaptı. Belediye otobüsü, Otogar’dan çıktıktan sonra D-100’den gidecek, Gebze Yenimahalle’den otoyola girip Sabiha Gökçen Havaalanı’na ulaşacak. Bu güzergahta 21 durakta yolcu alma ve indirme işlemi yapılacak

24 SAAT HİZMET VERİLECEK
250 No'lu hat 24 saat boyunca her saat başı çalışacak ve toplam 4 otobüs sefere katılacak. Otobüsler 90 kişi kapasiteli olup tam 12 TL, indirimli 10 TL, Öğrenci 8 TL, tek binişle kartlı 13 TL olacak. Otogar ve Sabiha Gökçen arasında toplam 21 durak yer alıyor. Başlangıç otogar olup akabinde 1 otogar, 2 otogar ışıklar, 3 Yahyakaptan Kandıra Yolu, 4 Kandıra Sapağı, 5 Trafik Şube D-100, 6 Halkevi D-100, 7 Orduevi, 8 Kuruçeşme Işıklar, 9 Çenesuyu D-100, 10 Derince geçit, 11 Derince- 44 Evler Sopalı sapağı, 12 95 Evler, 13 Körfez Belediyesi, 14 Hereke D-100, 15 Dilovası merkez  D-100, 16 Gebze Anibal, 17 Gebze Eskihisar,  18 Gebze Topçular Işıklar, 19 Gebze Fen İşleri, 20 Gebze Yeni Mahalle 21 Sabiha Gökçen olarak belirlendi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli halkına aktarma yapmadan 250 No’lu hatla ekonomik ve hızlı bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşım hizmeti belirtilen merkezi duraklardan yolcularını her saat başı 24 saat hizmet verecek.

Seferi gerçekleştiren otobüslerin Çayırova Şekerpınar'dan otoyola bağlanacağını anlatan Özlü, şu bilgileri aktardı:

"Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2015'de yaklaşık 28 milyon yolculuk yapılmış. Bölgedeki Kocaeli, Bursa, Sakarya civarındaki illerin 18 milyon nüfusu var. Bu nüfusa hizmet etmesi için Sabiha Gökçen Havalimanı yapılmış. Günde yaklaşık 250 iniş, 250'nin üzerinde de kalkışın olduğu bir havalimanı. Burayı Kocaeli halkı da kullanıyor. Vatandaşımız buraya giderken ya aktarma yapıyordu ya da uçak firmalarının özel servisini kullanıyordu. Kocaeli'de herkes otobüslerimize binip Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidebilecek." 

"Bilet fiyatları ekonomik"

Bilet fiyatlarının da ekonomik olduğunu belirten Özlü, şunları kaydetti:

"Tam biletli 12 lira, indirimli biletli 10 lira, öğrenciler de 8 liraya Sabiha Gökçen Havalimanı'na seyahat edebilecek. Seferlerimiz saat başı olmak kaydıyla 24 saat sürecek. Kocaeli, İzmit Körfezi'nin iki yakasına yayılmış bir kent. Örneğin havalimanından otobüse binip İzmit'te indiniz, Karamürsel'e giden belediye otobüsüne aktarma yaptınız, sizden ikinci ücret almıyoruz. Kocaeli'nin her yerinden 12 liraya misafirlerimizi havalimanına götürmüş olacağız. Bu hat da engelli ve 65 yaş üstü yolcularımıza ücretsiz olacak."

Şennur YILDIZ

17 Kas 2016 - 11:27 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ozgurkocaeli.com.tr sitesinde 8.567.901 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

29

sence - c. topelden günde 3 uçak kalksa bile yıllık 5 milyon yolculuk kapasitesi olan kocaeli halkının sabiha gökçen e gitmesi gerekliliğini ortadan kaldırır mı sence

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
28

FARUK GÜNER - yetkilileriri ızmit gölcük münübüslerine bekliyorum sabahları halk neler yaşıyor görsünler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
27

beyaz kartal - çok güzel de...Otobüsler cengiz topel'den kalkıp sabiha gökçen'e gitse sonra tekrar geri dönse ve iki havaalanı arasında bağlantı olsa daha iyi olmaz mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
26

Tırışka - 60 dk. uçmak için 90 dk. ayakta yolculuk yapılırmı yaw ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
25

Kocaelili - Bundan gurur ve mutluluk duyduğunuza inanmak istemiyorum ya.. Yok artık! Arkadaş biz KOCAELİYİZ. Sanayi şehriyiz. 1,8 milyon nufusumuz var. İstanbula hizmet etmekten ne zaman vazgeçeceğiz.. Neden dibimizdeki ,Cengiz Topel hareketlendirilmiyor. Neden Kocaeli halkını İstanbula taşıma aşkı içindesiniz? AMAÇ nedir ya? Gerçekten bir açıklayın. Dalgamı geçiyorsunuz? Birde basın toplantısı yapılıyor. YAZIK YA.. Şu güzelim kente yazık!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
24

a... - sonunda oldu.25 tl ye malum firma tarafından kazıklanarak taşınıyordu millet.istanbul 19 tl sabiha gökçen 25 tl idi.senelerce milleti kazıkladı bu malum firma!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
23

gülsüm_g - vatandaş cengiz topelden kendi havaalanından memleketine uçmak istiyor. 1 saatlik uçuş için 4-5 saat istanbul yollarında ve havaalanalrında rezil olmak istemiyor. en azından hergün ANKARA akatarmalı seferler başlatın da bitsin bu eziyet.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
22

fuat bf - hayırdır akmis demi çalışıyorsun fuat b. zorunamı gitti . akmis kaş saatte gidiyor havalimanına..................................................................

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
21

fuat.b - cengiz topel havaalanımız varken vatandaşı istanbul yollarında eziyet çektirmeye ne gerek var ? bunun adı hizmet olamaz. olsa olsa cengiz topeldeki başarısız yönetiminizin beceriksizliklerini ört pas etmek olur. 1,5 saat s. gökçene yolculuk + 1,5 saat önce orada olman gerekiyor + 1 saat rotar. toplam 4 saat. daha uçmadan 4 saat gitti. mantık bunun neresinde ? kimse kusura bakmasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
20

DELİBEKİR. - Hergün gündüz saatlerinde ANKARA akatrmalı seferler olsun. hem havalimanımız sadece trabzonlulara hizmet etmemiş olur. hemde bir hareken gelir. bursa yenişehir ve tekirdağ çorlu havalimanlarında hergün ANKARA aktarmalı seferler varç oralarda oluyor da bizde neden olmasın. daha önce denendi demeyin sakın gecenin 12 sinde 1 inde ankaradan gelen sabahın köründe 7 de kalkan sefere çok ilg olmaz. milleti enayi yerine koymayın. gündüz saatlerinde yapın oluyormu olmuyormu görürüsünüz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
19

Taksici garip - Taksicileri bitirdiniz allah cc görüyor sandıkta görüşürüz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
18

5 milyon beş - Sadece kocaeli den 5 milyon havayolu yolculuğu var. Atmayın araştırın önce

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
17

VATANDAŞ - havayolu şirketlerinin gözden kaçırdığı çok önemli bir nokta var. izmit + adapazar+ düzce bölgesi vatandaşlarımız yolculuklarında uçağı tercih etmiyorlar, nedeni herkesin bildiği malum durum. s. gökçen ve atatürk havalimanına gidene kadar adam gideceği yerin yolunu kendi aracıyla yarılıyor. istanbula gidiş trafiği, stresi, üstüne istanbul havalimanlarının kalabalıklığı, uzun süren ortalam 1- 1,5 saatlik rotarlar bu yöre vatandaşımızı büyük bir bölümünü uçak yolculuğundan vazgeçiriyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
16

Neyin peşindesiniz - Çalışsaymış kardeşim bahane. Adamlar bizi bir dertten kurtardı neyin peşindesinşz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
15

ismail - yolunuz açık olsun kardeşim. siz şunu diyorsunuz; biz cengiz topel havaalanını çalıştırmayı beceremedik, vatandaşın hizmetine sunamadık. eee o zaman sizi istanbul yollarınsa rezil etmeye niyet ettik. bunun adını da hizmet olarak gösterdik, üstüne bir de şov yaptık. yolunuz açık olsun. daha uçak yerden kalkmadan 4-5 saati geçen yolculuğun adı olsa olsa enayilik olur. kimse kusura kalmasın gerçekler çok acıdır. sadece o gerçekleri duymak işimize gelmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
14

ALİ - Çok iyi oldu elinize sağlık. Harika bir icraat. Akmis'İn tekelinden bizi kurtardınız Allah razı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
13

ismail - biri bana s. gökçenden uçakla yolculuk yapmanın mantığını anlatabilir mi ? kardeşim daha uçağa binmeden 3-4 saatiniz heba oluyor. izmitten iki kişi aynı anda antalyaya yola çıksa birisi kendi otomobiliyle diğeri s. gökçenden yolculuk yapsa kendi aracıyla giden daha erken gider. hesap ortada.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
12

garaj - yaaklaşık 10 senedir s. gökçene kazık fiyata yolcu taşıyan firmaya göz yumarak vatandaşın kazıklanmasına göz yummak ve bunc sene sonra hemen hemen tüm anadolu şehirleri havalimanlarına sahip olmuş ve de tıkır rkır çalıştırdığı dönemde bir belediye otobüsü seferini hizmet gibi göstermeniz ve de bunun şovunu yapmış olmanız çok ayıp

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
11

halk. - zararın neresinden dönülse kardır millet. keşke uzun yıllar önce belediye otobüsü koyulsaydı. bu arada cengiz topel havaalanı nezaman canlanacak acaba? yurdun bir çok yerinde atıldurumda bulunan havalimanları var. günde bir uçak iniyor sacede.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
09

ufo - şu işi bile şov malzemesi yaptınız ya helal olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
08

cemil - adapazarı hattına da belediye el atarsa mükemmel hizmet olur.yıllardır kazık yemekten bıktık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
07

ömer41 - şu kış döneminde gündüz saatleirnde tıpkı bursa yenişehir havalimanı ve tekirdağ çorlu havalimanında olduğu gibi hergün ANKARA aktarmalı sefer koy bak o uçak ta yer bulabiliyormusun ? idda ediyorun o uçak ful dolu gider full dolu gelir. millet istanbul yollarında ve havaalanlarında eziyet çekmekten bıktı . anlayın bunu artık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
06

ali - karamürseldende başlasın ototgar uzak geliyro ama iyi oldu akmis havalara girmişti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
03

bile bile lades - kocaeli halkının bu kadar sabihayı kullanıdığını madem tespit ettiniz firmalarla anlaşma yapında cengiz topele iki uçak indirip kaldırın Allah rızası için

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
02

CEMAL - İZMİT ADAPAZARI HATTINADA BELEDİYE OTOBÜS SEFERLERİ KONSUN,HİZMETİN EN GÜZELİ BÜYÜĞÜ BU OLUR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27
01

Deniz - Gebze' ye aynı fiyat olması saçmalık ! Ne avantajı kaldı o zaman

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 11:27

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

YUFİ UNLU MAMÜLLERİNE, Mikro programı kullanan bilen, Tecrübeli BAYAN ELEMAN alınacaktır. Tel: 0539 848 15 34

ERDEM DOĞRAMA ELEMANLAR ARIYOR

Maaş+ Sgk+ Servis+ Yemek    Servisimiz Bekirdere-Yeşilova-Kandıra sapağı güzergâhından geçmektedir. BAY ELEMAN alınacaktır Fabrikamızda palet, sand...

PERSONEL ARANIYOR

Köseköy’de bulunan firmamıza, askerliğini yapmış, 3 vardiya çalışabilecek PERSONEL alınacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır Başlangıç ücreti: 20....

GÜNAYDIN VİNÇ PERSONELLER ARIYOR

Günaydın Vinç Hizmetlerine; *Bakım onarım işlerinde YARDIMCI PERSONELLER, *Yıkama ve çevre düzeni yapabilecek PERSONELLER, *ELEKTRİK VE MEKANİK UST...

SERVİS ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

Körfez-Derince-İzmit bölgelerinden, SRC belgesi olan genç emekli SERVİS ŞOFÖRLERİ aranıyor. Tel: 0262 322 70 57

ŞOFÖRLER ARANIYOR

*B sınıfı ehliyete sahip, *En az 1 yıllık aktif sürüş deneyimi olan, *En az ortaokul mezunu, *Askerliğini yapmış, *40 yaşını aşmamış, BAY ŞOFÖRLE...

KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

SAYLOG LOJİSTİK bünyesinde değerlendirilmek üzere, İzmit/Kocaeli/Kartepe/Gebze bölgesi oturumlu KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ aranmaktadır. İlgili kişi:...

ÇELİKAN MÜHENDİSLİK ELEMAN ARIYOR

Kartepe Sanayi sitesindeki Çelikan Mühendislik firmamıza İMALAT-KAYNAK USTASI VE YARDIMCI alınacaktır. Tel:0535 353 30 82

BEDEN İŞÇİSİ ARANIYOR

KOCAELİ / KARTEPE şubemizde çalışmak üzere YÜKLEME ve BOŞALTMA YAPABİLECEK BEDEN İŞÇİSİ personel arıyoruz. TEL: 0 534 274 06 48

OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR

Çatı tamiratı, Özellikler çatıların OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR Sinan Ünver Tel: 0535 346 87 29