1. HABERLER

  2. Teona Otel’de iftar
Teona Otel’de iftar

Teona Otel’de iftar

Ramazan'ın ilk günü tatlı bir telaşın başlama günüydü. Müslümanların kutsal ayı Ramazan başladı. Saatler kurulup sahura kalkıldı, ertesi gün aç ve susuz kalmamak için uygun yemekler yendi. İftar sofral

A+A-

Ramazan'ın ilk günü tatlı bir telaşın başlama günüydü. Müslümanların kutsal ayı Ramazan başladı. Saatler kurulup sahura kalkıldı, ertesi gün aç ve susuz kalmamak için uygun yemekler yendi. İftar sofraları büyük bir özen ve sabırsızlıkla hazırlandı, çoluk çocuk herkes iftarı bir arada açtı.

Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi Erkan Sokak No:3’te faaliyet gösteren Teona Otel (Ay ışığı) de de tatlı bir telaş vardı. Ford Otosan Fabrikası’na Eğitim amaçlı Bursa’dan gelen Bursa Teknik Malzeme Personeli Teona Otel’de misafir oldu. Ramazan’ın ilk orucunu hep beraber açtı. Teona Otel’in sahibi Ziver Gül ve Genel Müdür Adil Kaplan misafirleri ile yakından ilgilendi. Başta restoran şefi Yasin Özkal olmak üzere, usta Ali Emir, usta yardımcısı Leyla Lak, resepsiyonist Erdal Oskay, garsonlar Yunus Anlar ve Tuğçe Akbaş konuklarına kusursuz hizmet vermek ve ramazanın ilk gününde güzel bir sofra hazırlamak için büyük emek verdi. Bursa’dan gelip ilimizde misafir olan Bursa Teknik Malzeme Personeli gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı. İlgi ve alakadan memnun kalan ve Teona Otel’i çok beğendiklerini söyleyen gurup, iki hafta daha ilimizde kalacak.

Teona Otel’de ki ilk iftar yemeğinde Al-Ser Soğutma Personelleri de vardı. Otel’in soğutma sistemleri ile uğraşan Numan Ceyhan ve Aytaç Saltan da ilk iftarlarını Teona Otel’de açtı. Hizmetten oldukça memnun kaldıklarını belirterek yemekleri de çok beğendiklerini söylediler.

İki ayrı mönü mevcut

10 kişi ve üzeri guruplarda %10 iskonto uygulayan Teona Otel’in beyaz ve kırmızı et yemeği olmak üzere, iki ayrı mönü seçeneği bulunuyor. Mönülerde iftar tabağında Beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah zeytin, hurma, pastırma, bal, tereyağ, domates, salatalık, incir ve kuru kayısı bulunuyor.  Çorba, salata ve tatlı mönüde yer alıyor. Ana yemek tercihi size kalmış. Beyaz et mönüsü 30TL+KDV, kırmızı et mönüsü 35 TL+KDV.

Beyaz et mönüsü (dilediğinizi seçebilirsiniz)

Piliç Roti, Fırın Tavuk, Tavuk Stragonof, Piliç Çökertme Kebabı, Teona Kebap, Julyan doğranmış tavuk eşliğinde patlıcan ezmesi üzeri şoklanmış çarliston biber ve soğan.

İftar tabağı (Beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah zeytin, hurma, pastırma, bal, tereyağ, domates, salatalık, incir ve kuru kayısı)

Süzme Mercimek, Yayla Çorbası, Ezo Gelin, Tavuk Suyu, Domates Çorbası, Düğün Çorbası, Havuç Çorbası.

Çoban Salata, Mevsim Salata, Yeşil Salata.

Sütlü Nuriye, Baklava, Güllaç, Fırın Sütlaç, Burma Kadayıf, Tulumba.

Kırmızı Etli mönü (dilediğinizi seçebilirsiniz)

Tas Kebabı patates püresi ve pilav eşliğinde, Dalyan Köfte, Et Kavurma, Orman Kebabı, Kuzu Kızartma, Mantar Soslu Biftek.

İftar Tabağı (Beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah zeytin, hurma, pastırma, bal, tereyağ, domates, salatalık, incir ve kuru kayısı)

Süzme Mercimek, Yayla Çorbası, Ezo Gelin, Tavuk Suyu, Domates Çorbası, Düğün Çorbası, Havuç Çorbası.

Çoban Salata, Mevsim Salata, Yeşil Salata.

Sütlü Nuriye, Baklava, Güllaç, Fırın Sütlaç, Burma Kadayıf, Tulumba.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur.