Vatan Partisi adaylarını tanıttı

Vatan Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Vatan Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterdikleri 6 ilçe belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı. İl binasında gerçekleştirilen aday tanıtım programına Vatan Partisi İl Başkanı Vedat Olguntürk ve çok sayıda partili katıldı. Vatan Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin, İzmit Belediye Başkan Adayı Gökhan Onater, Gölcük Belediye Başkan Adayı Yusuf Erkan, Körfez Belediye Başkan Adayı Ahmet Ereğli, Darıca Belediye Başkan Adayı Erol Çetin ve Gebze Belediye Başkan Adayı Orhan Kadıoğlu olarak belirledi.

DESTEKLEMEYECEĞİZ

Tanıtım programında konuşan İl Başkanı Vedat Olguntürk, “Yerel yönetimdekiler yalnızca halkın gözünü boyadılar ve sadece kendi çıkarları için çalışıyorlar. Üretirsek kazanırız ve üretirsek dışla bağımlılıktan kurtuluruz. Yerel yönetimlere talibiz. Vatan Partisi’ne sansür uygulanıyor. Adayımız olmayan ilçelerde kimseyi desteklemeyeceğiz’’ şeklinde konuştu.

AMACIMIZ PLANLI ÜRETİM YAPMAK

İl Başkanı Olguntük’ün ardından konuşan Büyükşehir Adayı Ahmet Şahin, “Durumumuzdan memnun olan ve bir şikayeti olmayanlar sistem partilerine oy vermeye devam edebilirler. Pazar fiyatları el yakıyor. Tarımda sadece sorunumuz aracı sorunu değil. Köylülerimiz, emeklerinin karşılıklarını alamadıkları için üretimden çıkıp şehirlere göç ediyor. Amacımız köylüden halka doğrudan planlı şekilde üretim yapmak” dedi.

MAKAM ARACINI SATIP BURS VERECEĞİM

“Eğer belediye başkanı seçilirsem, belediyenin makam araçlarını kullanmayacağım iade edeceğim” diyen Şahin, “Kendi maaşımın tamamını öğrencilere burs olarak vereceğim. Bundan sonra halkımızın sağduyusuna ve vicdana kalmıştır. Eğer ben söylediklerimi yapamazsam, üretime destek olamayacaksam 2 yıl içinde istifa ederim. Benim konuşup da ikna edemeyeceğim kimse yok. Beni solcular da sever, sağcılar da sever. Vatan Partisi olarak bu mucizeyi Kocaeli’de başlatacağız” diye konuştu.

AHMET ŞAHİN KİMDİR?

1983 Kırıkkale doğumlu. 15 yıldır Kocaeli’de ikamet ediyor. Kara Harp Okulu’ndan ve İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinden mezun oldu. Partide daha önce herhangi bir görevde bulunmadı. Merkez karar kurulu üyesi. İhracat danışmanlığı yapıyor. Evli ve 1 çocuk babası.

GÖKHAN ONATER KİMDİR?

1972 İstanbul Doğumlu. 26 yıldır İzmit’te ikamet ediyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Bölümü mezunu. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu. Mali Müşaviri. Parti içinde çeşitli görevlerde bulundu.

YUSUF ERKAN KİMDİR?

1981 Ankara doğumlu. 10 senedir Gölcük’te yaşıyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliğinden mezun. SPK Lisanslı Değerleme Uzmanı. Evli 1 çocuk babası. Partide daha önce bir görev almadı.

AHMET EREĞLİ KİMDİR?

1967 Konya, Ereğli doğumlu. 7 yıldır Körfez’de ikamet ediyor. İzmit Endüstri meslek lisesi mezunu. Elektronik sektöründen emekli. İl yönetim kurulunda görev yaptı. Bekar.

ORHAN KADIOĞLU KİMDİR?

1954 Giresun doğumlu. Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu. Vatan Partisi İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Kocaeli Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyeliği ve denetim kurulu üyeliğinde bulundu. Emekli. 3 çocuk babası.

EROL ÇETİN KİMDİR?

Evli 2 çocuk babası. Technical Üniversitesi Sofia’da mezun oldu. Cofle’de işçi olarak çalışıyor. Gebze ilçe yöneticiliği yaptı.

13 Mar 2019 - 15:12 - Siyaset --- Okunma

Son bir ayda ozgurkocaeli.com.tr sitesinde 8.567.901 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


BAYAN ELEMAN ARANIYOR

YUFİ UNLU MAMÜLLERİNE, Mikro programı kullanan bilen, Tecrübeli BAYAN ELEMAN alınacaktır. Tel: 0539 848 15 34

ERDEM DOĞRAMA ELEMANLAR ARIYOR

Maaş+ Sgk+ Servis+ Yemek    Servisimiz Bekirdere-Yeşilova-Kandıra sapağı güzergâhından geçmektedir. BAY ELEMAN alınacaktır Fabrikamızda palet, sand...

PERSONEL ARANIYOR

Köseköy’de bulunan firmamıza, askerliğini yapmış, 3 vardiya çalışabilecek PERSONEL alınacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır Başlangıç ücreti: 20....

GÜNAYDIN VİNÇ PERSONELLER ARIYOR

Günaydın Vinç Hizmetlerine; *Bakım onarım işlerinde YARDIMCI PERSONELLER, *Yıkama ve çevre düzeni yapabilecek PERSONELLER, *ELEKTRİK VE MEKANİK UST...

SERVİS ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

Körfez-Derince-İzmit bölgelerinden, SRC belgesi olan genç emekli SERVİS ŞOFÖRLERİ aranıyor. Tel: 0262 322 70 57

ŞOFÖRLER ARANIYOR

*B sınıfı ehliyete sahip, *En az 1 yıllık aktif sürüş deneyimi olan, *En az ortaokul mezunu, *Askerliğini yapmış, *40 yaşını aşmamış, BAY ŞOFÖRLE...

KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR

SAYLOG LOJİSTİK bünyesinde değerlendirilmek üzere, İzmit/Kocaeli/Kartepe/Gebze bölgesi oturumlu KAMYON VE TIR ŞOFÖRLERİ aranmaktadır. İlgili kişi:...

ÇELİKAN MÜHENDİSLİK ELEMAN ARIYOR

Kartepe Sanayi sitesindeki Çelikan Mühendislik firmamıza İMALAT-KAYNAK USTASI VE YARDIMCI alınacaktır. Tel:0535 353 30 82

BEDEN İŞÇİSİ ARANIYOR

KOCAELİ / KARTEPE şubemizde çalışmak üzere YÜKLEME ve BOŞALTMA YAPABİLECEK BEDEN İŞÇİSİ personel arıyoruz. TEL: 0 534 274 06 48

OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR

Çatı tamiratı, Özellikler çatıların OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR Sinan Ünver Tel: 0535 346 87 29