OYUNU BIRAKMAYAN RUHA BÜRÜNDÜK
Abdulkadir Yılmaz’ın açıklamaları şu şekilde: “Takımımızın sezon başından bu yana her geçen gün üstüne koyma çalışması sonuçlarını veriyor. Kahramanmaraş galibiyeti ardından son iki haftada önce Uşakspor sonra da Hacettepe galibiyetleri ile 3 maçta 9 puan kazanan bir takımız. Bu da gösteriyor ki mücadele eden oyunu bırakmayan bir ekip ruhuna büründük. Kısacası hep istediğimiz aidiyet duygusu ve ekip ruhunu da yakalamaya başladık. Futbolcu ve teknik heyetimizi kutluyor serinin Zonguldak maçıyla da devam etmesini arzu ediyoruz”
İSA NALBANT’I TEBRİK EDİYORUZ
“Kazanılan son iki hafta Uşak ve Hacettepe mücadelelerinden galibiyetle ayrılmanın yanı sıra alt yapımızdan da bir futbolcu kardeşimizin mutluluğuna da ortak olduk. A takım ile antrenmanlara çıkan 2002 doğumlu İsa Nalbant kardeşimiz 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atmıştı. Profesyonel kariyerinde ilk kez Uşak maçıyla A takım forması giydi. 90.dakikada da olsa sahaya ayak basan İsa’yı tebrik ediyor futbol hayatında başarılar diliyoruz”
VEKİLLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ
“ Kocaelispor camiası olarak Ankara deplasmanında oynadığımız ve son dakikada Benhur’un attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak hanemize 3 puan yazdırdığımız mücadelede yalnız kalmadık. Taraftarsız oynanan bir karşılaşma olsa da Başkent’te oynanan mücadeleyi kentimizin AK Parti Milletvekilleri Sayın Cemil Yaman ile Sayın Sami Çakır da bizimle izledi. Her daim desteklerini esirgemeyen sayın vekillerimize kulübümüz adına teşekkür ediyoruz.”
YALAN HABERLER ÜRETEN BİR GÜRUH
“Takımımız son haftalarda ki çıkışıyla belli bir ivme kazanıp başarıya doğru yelken açmışken bundan mutsuzluk duyan bir güruh var. İyi giden takımda huzursuzluk ve kaos ortamı oluşturup camiaya zarar vermeye çalışan Kocaelispor’un kötü duruma düşüp tökezlemesini bekleyen, düşmesi için el ovuşturan bu güruh boş haberler ile camiada ses getirme çabasında. Gerek sosyal medyayı manipüle edip yönetimi hedef tahtasına koyarak gerekse de futbolcuların aklını karıştırarak camiaya zarar veriyorlar.”
KAOSTAN BESLENENLERE BURADAN EKMEK ÇIKMAZ
“Dün akşam yapılan haberlerin bilgi kirliliği oluşturduğu ve gerçekleri yansıtmadığını ifade etmek durumundayız. Kamuoyunda yönetim kurulumuz ile asılsız haberlerde adı geçen futbolcularımız hedef gösteriliyor. Kaostan beslenmeyi sevenler şunu unutmasınlar ki onlara buradan ekmek çıkmaz. Yine unutulmamalıdır ki gün sadece Kocaelispor’un başarısını düşünen insanları karalama günü değil armasına, rengine, ve tarihine sevdalı taraftarımızla el ele vererek aydınlığa çıkma günüdür. Üst liglere ve yolun sonunda Süper Lige çıkacağımıza inancımız tamdır.”
TRANSFER KOMİTESİNDE BAŞKAN MEHMET YAŞAR
“Kulübümüz bir yandan sezona devam ederken diğer yandan da devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda gerekli mevkilere ve kadroyu güçlendirmek adına takviye çalışmaları yapacak olan yönetim kurulumuzda transfer komitemiz belli oldu. Yapılan yönetim kurulu toplantımız sonrasında transfer komitesinde başkan Mehmet Yaşar (Başkan) olurken teknik as başkan Yunus Merttürk, futbol şube sorumlusu Vural Yıldız, taraftardan sorumlu başkan yardımcısı Önder Karakaş ile AR-GE’den sorumlu başkan yardımcısı Ömür Öztürk yer aldı.”
Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(9)derinceli - kocaelispor şeffaf olmalı her yönetici klübe ne kadar para verdğini açıklamlı BÜYÜKŞEHİR belediye baskanının verdği paranın muhasebeciliğini herkes yapar...
Hay - Sevimsizlik abidesi
Kralex - Erhan hoca bahattin ve batuhanı istemiyor. Üzerine 7 tane de transfer istiyor. Bu yoğurdub bolluğu nerden geliyor erhan.!! Kendine takım buldunda o gitsin bu gelsin mevzusu yapıyorsun.
41 - BİGÜN PARALARINI VERMEYİN GÖRÜRÜZ AİDİYET DUYGUSUNU NASIL OLUYOMUŞ
Musty41 - Asparagas haber yapıp yok hoca şöyle dedi, yönetim şunu yaptı, yok futbolcular şöyleydi böyleydi deyip bu takıma zarar veren asalaklar gitsin sakaryaya çünkü onlardan bir farkları yok. Takım ivme yakalamışken bu tip uydurma haberler yapanlar asla Kocaelisporlu olamaz. Eleştiri tabikide olur, yanlış giden şeylerde eleştirel yorum olur ama asla iftira olmaz, milletin ekmek parasına bel altı sallanmaz, gerçek bir Kocaelispor taraftarı bunu asla yapmaz bu kasıtlı zarar vermek olur, onlarda insan, okuyup moralleri bozulunca bu "Bizim" takımımıza zarardan başka bir şey olmaz.
Pakito - Iki haftaya yaptıkları haber doğru çıkınca ne diyeceksin?sorun yapan da değil yaptıran da yöneticiler her yerde konuşuyor
Körfezzz - Erhan hocayla olmayacak görürdünüz. Kendi takımına kapasite bu diyen hocadan hiçbirşey olmaz
Bonito - 12. haftada aidiyet kazanırsın, 30. hafta oynamaya başlarsın, seneye Allah kerim
Korfezli - Transfer komitesine bak hele koskoca Kocaelispor kimlerin eline kaldı
Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.