Kartepe KVKK Kurulu belirlendi

Kartepe Belediyesi bünyesinde Kişisel Verileri Korunması Kurulu oluşturuldu. Mehmet Filiz başkanlığındaki kurulda Ali Osman Kanyılmaz, Didem Korlu, Ömer Ocakçı, Ömer Uğur ve Nurettin Çolak görevlendirildi.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, 1 Ocak 2022’de zorunlu hale getirildi. Kartepe Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından de belediye personeline kanun hakkında eğitim verildi. Belediye meclis salonundaki eğitimi Mustafa Yağcı ve Ömer Can Sever verdi. Mustafa Yağcı, Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanunu’nun geçmişi, içeriği, uygulaması hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunurken, Kartepe Belediyesi için hazırlanan KVK Uyum Projesini detaylı olarak anlatarak, soruları cevaplandırdı. 

HEPSİ PERSONEL

Ömer Can Sever ise Kartepe Belediyesi için özel olarak hazırlanan KVKK hukuki analiz raporunu anlatırken, içerik hakkında bilgi verdi. Eğitim sonrasında Kartepe Belediyesi bünyesinde Kişisel Verileri Korunması Kurulu oluşturuldu. Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun başkanlığını Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, üyeliklere ise Ali Osman Kanyılmaz, Didem Korlu, Ömer Ocakçı, Ömer Uğur ve Nurettin Çolak görevlendirildi.

OCAK AYINA HAZIRIZ

Neler yapacakları hakkında konuşan Başkan Mehmet Filiz, “Ocak ayına kadar belediyemiz bünyesinde Kişisel Verilerin Korunma Kanunu hakkında gereken yükümlülükleri yerine getirerek hazır duruma geleceğiz. İlçemiz genelinde hizmet ettiğimiz vatandaşlarımızın kişisel verileri belediyemiz bünyesinde oluşmaktadır. Bunların yasalar gereği korunması, saklama ve imha edilmesi noktasında gereken hazırlıklar yapılmaktadır” açıklamasında bulundu.

11 Ağu 2021 - 16:39 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ozgurkocaeli.com.tr sitesinde 6.191.932 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


HİDROLİK USTASI ARANIYOR

BAKIM USTASI ARANIYOR E sınıfı ehliyeti olan, hidrolik tamir ve bakımından anlayan USTA aranıyor. İzmit içinde çalışılacaktır. Günaydın Vinç Hizmet...

BAYAN SATIŞ PERSONELLERİ ARANIYOR

3.000 TL net maaş ile şirketimizde çalışacak ciddi anlamda işe ihtiyacı olan BAYAN SATIŞ PERSONELLERİ aranıyorYol+SGK+YemekTel: 0532 368 07 95

MOTO KURYELER ARANIYOR

İzmit Dolphin Burger King Restaurant için*A1 veya A2 ehliyeti olan (Şirket motoru ile çalışacak)MOTO KURYELER aranmaktadırMaaş+yemek+prim+paket başı p...

TIR ŞOFÖRÜ ARANMAKTADIR

Gölcük Gebze arası çalışacak TIR ŞOFÖRÜ aranıyor Tel: 0532 390 65 41

CAM PROGRAMI kullanabilen PERSONELLER aranıyor

İzmit civarı ikamet eden CAM PROGRAMI kullanabilen PERSONELLER aranıyor Başvurular [email protected] adresine cv ile yapılacaktır.

KALİTE KONTROL SORUMLUSU ARANIYOR

KALİTE KONTROL SORUMLUSU ARANIYOR Aranan Nitelikler İSO-9001-14001 kalite sistemlerini hazırlamak eksikleri gidermek Kalite sistemi çerçevesinde prose...

MAKİNE MÜHENDİSİ ARANIYOR

MAKİNE MÜHENDİSİ ARANIYOR Aranan Nitelikler -Bay adaylar, -28-45 yaş aralığında, -Esnek çalışmaya uygun, -İzmit civarı ikamet eden,    Başvurular hasa...

GARSON-KASİYER-TEZGAHTAR ARANIYOR

Krepi Kafe  Garson - Kasiyer Tezgahtar Aranıyor   Waffle ve Krep üzerine çalışan işletmemizde yetiştirilmek üzere 40 yaşını aşmamış garson , kasiyer v...

KAYNAK USTALARI ve YARDIMCI ELEMANLAR ARANIYOR

SYS MAKİNA Makine ve çelik imalatı yapan firmamızda çalışmak için teknik resim okuyabilen ve imalat yapabilen KAYNAK USTALARI ve YARDIMCI ELEMANLAR a...

SATILIK P PLAKA

SAHİBİNDEN SATILIK P PLAKA Bayram KütükTel: 0532 722 06 94