Tutuş: “Hürriyet’in bütün gizli işleri ifşa oldu! Reklam için paraya acımadı”

İzmit Belediyesi Denetim Komisyonu Başkanı Muharrem Tutuş, nisan ayı 2. oturumunda yaptığı konuşmada, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in geçen yıl yapılan uyarılara rağmen doğrudan teminle ihalesiz iş alımı miktarını ikiye katlayarak 50 milyon TL’ye çıkardığını, bu şekilde iş alanlar arasında Hürriyet’in kendi yeğenlerinin bulunduğunu da tespit ettiklerini belirtti.

İzmit Belediyesi Denetim Komisyonu Başkanı Muharrem Tutuş yaptığı açıklamada “Öncelikle; ocak ayında başlayıp Mart sonuna kadar çalışan denetim komisyon üyelerimize -iyi niyetle görev yapan- çay ocağından, güvenlik görevlilerimize kadar tüm belediye personelimize, gayretleri ve uyumlu çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bununla birlikte belediyemizin kayıtlı evraklarını alabilmek için, bizlere bin dereden su getirten ve adeta samanlıkta iğne aratan idarenin bu teşekkürü hak ettiğini düşünmüyorum. Şunu da belirtmeliyim ki; bizler burada denetim görevimizi ifa ederken, hiçbir kişi ya da kuruma zinhar hasmane duygular beslemeden, milletin bizlere vermiş olduğu denetim ve kontrol mekanizmasını işletmeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Tutuş: “Hürriyet’in bütün gizli işleri ifşa oldu! Reklam için paraya acımadı”

YETKİ YOKKEN BAŞKA, YETKİ GELİNCE BAŞKA OLDU

Tutuş, Başkan Hürriyet’in milletvekilliği döneminde meclis kürsüsünde “Yandaşa değil, emekçiye bütçe” diye başlayan 10 saniyelik bir konuşmasını cep telefonundan izleterek konuşmasına devam etti: “Elinde harcama yetkisi yokken, ‘’zengine değil - yoksula bütçe’’ diyor Sn. Belediye Başkanı. Bakınız, seçim öncesi kendisinden hep aynı cümleleri duyduk, “Ben şöyle temizim, böyle dürüstüm, fakirin-fukaranın, devlet malının delikli kuruşuna el sürmedim.” Buradaki esas soru şu? Fırsatını buldun da mı el sürmedin, yoksa henüz eline fırsat mı geçmedi?”

Tutuş: “Hürriyet’in bütün gizli işleri ifşa oldu! Reklam için paraya acımadı”

PARAYI İSTEDİĞİ KİŞİLERE İSTEDİĞİ GİBİ DAĞITTI

“Şimdi sizlere denetim komisyonumuzun raporundan birkaç örnekler vereyim.

1-Öncelikle belirtmeliyim ki, İzmit Belediyesi %10 yasal sınır olan doğrudan temin limitlerini, müdürlükler bazında incelediğimizde %100’lere varan oranlarla ve izinsiz bir şekilde aşmıştır. Bu şu demektir, “Personel maaşlarını çıktığımızda kalan paranın tamamını istediğiniz gibi ve istediğiniz kişilere ihalesiz dağıtığınız.”

Tutuş: “Hürriyet’in bütün gizli işleri ifşa oldu! Reklam için paraya acımadı”

PİYASA ARAŞTIRMASI YAPMADAN 50 MİLYON TL DAĞITILDI

2-Doğrudan teminlerle ihalesiz, “Eşe-dosta dağıtılan yaklaşık 50 milyon TL’nin hiç birinde, sosyal ağlar marifeti ile bile olsa bir duyuru, bir çağrı ya da farklı bir piyasa araştırması yapılmadan, birbiriyle bağlantılı ve hatta aynı kişi ve şirketlerin kaşe ve yan teklifleri” tespit edildi.

3-Doğrudan temin yöntemi ile iş alan firmaların, “Yüksek rakamlı olanların tamamına yakını geçen yıl olduğu gibi, yine Fatma Hanım belediye başkanı olduktan kuruldukları” görüldü.

Tutuş: “Hürriyet’in bütün gizli işleri ifşa oldu! Reklam için paraya acımadı”

HÜRRİYET, YEĞENİNE 1,5 MİLYON TL’LİK İŞ VERDİ

4-Sadece ihalesiz yapılan işlerin içinde, ‘’1,5 milyon TL’nin, Fatma hanımın yeğenleri ve ortaklarına gittiği’’

5- Chp milletvekilinin kardeşine geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da ihalesiz doğrudan işler verilmeye devam edilmiş, toplamda bu milletvekilinin kardeşine İzmit Belediyesinden 600 bin TL’ye yakın ödemeler yapıldığı’’

6-CHP’li meclis üyesine; hem kendi kurduğu şirket üzerinden, hem de başka bir ilde kurulduğu anlaşılan ve eşi üzerine çıkan şirket üzerinden ihalesiz işler verildiği ve toplam 300 bin TL’ye yakın ödemeler yapıldığı’’ tespit edildi.

Tutuş: “Hürriyet’in bütün gizli işleri ifşa oldu! Reklam için paraya acımadı”

EVRAKLAR KOMİSYONDAN SAKLANDI

“Buraya bir parantez açmak istiyorum. Fatma hanımın akrabalarına makbuzla ödenen paralar, milletvekilinin kardeşine ödenen paralar ve diğer partili eş-dostların aldıkları işlerin hiç birisi, bizlere verilen ihalesiz işler listesinde yoktu. Diğer bir ifadeyle, Denetim Komisyonundan evrak saklandı. Az önce de söyledim, samanlıkta iğne arattılar bizlere. Bu ödemelerin bir kısmını, komisyonumuz titiz çalışmalarla, dekontlardan tespit ederek talep etti ve o vesileyle evraklara ulaşıldı. Dolayısıyla, bunlar bizim tespit edebildiklerimiz. Tespit edemediğimiz daha neler var inanın bizler de bilmiyoruz.”

Tutuş: “Hürriyet’in bütün gizli işleri ifşa oldu! Reklam için paraya acımadı”

ASIL PASTA İSTANBUL’A DAĞITILDI

7- Bitmedi. ‘’İzmit’in ekmeğini, İzmit’in insanı yiyecek’’ diyerek gelen Fatma hanım; Açık ihale yapmadan, davet usulü ile adrese teslim ihalelerden ve doğrudan teminle adını bile duymadığımız İstanbullu firmalara bizim görebildiğimiz kadarı ile 120 milyon TL hediye etti!

BELEDİYENİN BORCU YİNE KATLANDI

8- Her fırsatta ‘’sizin borcunuzu ödemekten belimiz büküldü.’’ diyen Fatma hanım, belediye başkanı olduktan sonra, istisnasız her yıl belediyemizin borcunu artırdı. AK Parti belediyeciliğinin eserlerinden sadece biri olan, Vadi İzmit’ten gelen 70 milyon TL’nin yarısı 2021’de kasaya girmiş olmasına rağmen, Fatma hanım 2021’de de borcu artırmayı başararak, ‘’Geldiği günden bu güne belediyemizin borcunu tam 325 milyon TL’ye çıkartarak, %60 arttığı” belirlendi.

Tutuş: “Hürriyet’in bütün gizli işleri ifşa oldu! Reklam için paraya acımadı”

ÜNİVERSİTE OKUMAYA GELDİĞİ İZMİT’İ HER AÇIDAN KULLANDI

“İşte tam da bu noktada şunu sormak istiyorum. Bu şehire üniversite okumaya gelip, hakkıyla bir işe girip hayat kuran birçok gencimiz var. Siz de bunlardan birisiniz Sn. Başkan. Ancak çok kişiye nasip olmayacak fırsatlar da doğdu size. Milletvekili oldunuz, şimdi de belediye başkanısınız. Ancak siz bu emaneti hem hakkıyla koruyamadınız, hem de 3 yıldır yaklaşık 1 milyar TL’lik bütçeyi, geçen yıl da sizleri uyarmamıza rağmen yeniden ve iki kat artırarak, yoksula değil yandaşa, hizmete değil şatafata, millete değil eşinize-dostunuza harcadınız.”

Tutuş: “Hürriyet’in bütün gizli işleri ifşa oldu! Reklam için paraya acımadı”

HÜRRİYET REKLAM İÇİN PARAYA ACIMADI

Muharrem Tutuş, reklam giderlerinin de ihalesiz, doğrudan teminle yapıldığına dikkat çekerek şunları söyledi: “İzmit Belediyesi’ne onlarca basın-yayın çalışanı alındı. Bunlar özel ekipmanlarla donatıldı. Araçlar verildi. Buna rağmen dışarıdan 10 milyon TL’nin üzerinde reklam hizmeti alınmış. Bu firmaların neredeyse tamamı seçim sonrası kurulmuş. Fatma Hanım’ın yeğeni ve eşi ile ayrıca ortaklarının da ailecek kurdukları firmalara ve arkadaşlarına bir yılda yaklaşık 1,5 milyon TL reklam işi verilmiş. Doğrudan teminlerin neredeyse tamamında olduğu gibi bu işlerde de piyasa araştırması yapılmamış. Belediyenin yani halkın parası, şahsi paraları gibi savrulmuş. CHP’nin siyasi ilanları belediyenin panolarına asılmış ama ne kira, ne de baskı ödemesi partiden alınmamış. Başkan Hanım, reklam için paraya hiç acımamış.”

Tutuş: “Hürriyet’in bütün gizli işleri ifşa oldu! Reklam için paraya acımadı”

12 Nis 2022 - 16:10 - Siyaset --- Okunma

Son bir ayda ozgurkocaeli.com.tr sitesinde 8.758.673 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Özgür Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Özgür Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Özgür Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Özgür Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

35

Korfezli - Izmıt berbat durumda fatma ablaniz fossss cikti ayrica kendisi izmitli degil uydurmayin

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 13 Nisan 12:10
33

Gözlem Ve Çözüm - Ayinesi iştir lafa bakılmaz ! Karaosmanoğlu nün başkanlığındaki borçlarda Türkiye birincisi belediye kimdi ? Nereye dönüp baksanız Sefa başkanın kısa ve Uzun vadeli projeleri üzerine ne koydunuz ? 309 eser yıllardır aynı eserler açılışlar ! Millet bahçeleri mi hep rant+ kâr, yandaş kayrılması , yanan, yıkılan, villa yapanlara tam destek hep destek !!!

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 13 Nisan 11:29
31

Gelincik_83 - İnanmayin bu habere ben izmitte yasayan biri olarak bugun facede canli izledim. Fatma hanimin anlattiklari karsisinda yaptigi projeleri karsisinda tebrim ettim nasil guzel susturdu bunlari cvplariyla. eski yillara gore cok az bir fark asmis butceyi oda bu zamlarda bu hayat pahaliliginda cok normal ve destek goremedigi halde guzel islere imza atmis, meyve veren agac taslanie misali hazmedemiyorlar nerden vursakda uste ciksak diye ugrasiyorlar birde yememis icmemisler karalamalarla. haber yaptirmislar izlemesem inanirdim izleyin arkadaslar. tek tarafli dolduruslara inanmayin kiskaniyorlar

Yanıtla . 6Beğen . 5Beğenme 13 Nisan 01:17
30

Mert - Izmiti izmitliler yönetecek izmitin çocuğu izmitin kızı Fatma kaplan hürriyet çekemeyen anten taksın muaaaremm=))fatma laz yada gürcü olsa bu kadar üstüne gidermiydiniz acaba yada kimlikte Rize Trabzon mu yazmalıydı???izmitin Evladı izmitin kızı

Yanıtla . 7Beğen . 4Beğenme 13 Nisan 00:00
29

Izmitli - IZMIT GERCEKTEN KOTU YONETILIYOR . IZMIT CARSI ICI TARLA ORADAKI ESNAFIN HALI ICLER ACISI BIR BAYRAM KACTI .CARSININ ICINE GIRILMIYOR HELE YAGMURLU GUNLERDE ALLAH ESNAFIMIZIN YARDIMCISI OLSUN .

Yanıtla . 7Beğen . 2Beğenme 12 Nisan 23:29
34

rıfat can - @Izmitli 29 nolu yoruma cevabı: bekle gör sonucu . ozaman okus pokusla yapılmıyor bu işler zaman alan işler . bitince gezerken keyif alcaksın merak etme kardeşim

Yanıtla . 0Beğen . 2Beğenme 13 Nisan 11:35
27

Birisi - Ohooo troller doluşmuş yine kaç ayrı adla yorum yapıyorsunuz:):)Tutuş şu sizin diğer belediyelerin bütçesini yüzde kaçlarla aştığını açıklasana.Pandemide Hürriyet Hanımın esnafa desteğini?Köy yollarının asfalt ve bakımı.Hayvan hibelerini.Özel çocuklarımıza açılacak yerleri.Kafanız yol ve betona bastığı için sosyal belediyecilik görünce dumur oluyorsunuz.

Yanıtla . 7Beğen . 7Beğenme 12 Nisan 23:00
24

Cumhuriyet - İzmitin parasını İzmitliler yemedi kısmını okuduktan sonra,akp'nin yeme alışkanlığı ve iftira anlayışı geldi aklıma,güldüm Tutuş'a.Parayı yemek ne demek ya:):)Ya memlekette torpili,liyakatsizliği moda yapan sanki Marslılar bir kere sabıkanız kabarık.Birde nerede belge,nerede kanıtlar öyle şifaen olmaz bu işler.Yürüyüş yolunda ki rezilliğinizden,yolların köstebek yuvası olmasına,çeşmesinden akan suyun kokmasına,kurşuni ve pis kokan havasına,hala betona doymayıp mahvettiğiniz doğasına kadar herşey ortada Tutuş,bunlara ne diyeceksiniz?Bunlar gerçekler,peki iddalarınızın belgesi nerede?Yok.

Yanıtla . 5Beğen . 5Beğenme 12 Nisan 22:47
32

vatandaş - @Cumhuriyet 24 nolu yoruma cevabı: İzmiti kaybetmenin acısı geçmemiş,Belli.

Yanıtla . 4Beğen . 4Beğenme 13 Nisan 01:29
23

Erman Ergenç - ne oldu zorunuza mı gitti? siz 20 yıldır yaparken etik, Fatma hanım yapınca mı yolsuz oldu bu işler, yakışır Fatma başkana iyi yapmış, helal olsun.....

Yanıtla . 7Beğen . 10Beğenme 12 Nisan 22:01
22

Izmitli - Söylemlerle eylemleri bir olmayan sadece algı yaparak siyaset yapıyorsunuz Fatma hanım.hani halkın parasını kimseye peşkeş çekmiyecektiniz ne varkıniz var ?

Yanıtla . 14Beğen . 12Beğenme 12 Nisan 21:27
21

Fethiye - 3 senede ne yabdi diye sorarsan aklıma sanat sokağına heykel ki o da hatalıydı anlaşılan heykel konusunda da bir performans düşüşü var. İkincisi ise mamuşbaba konseri bir de başkanın üniverste sınavlarında dağıttığı çorba

Yanıtla . 9Beğen . 10Beğenme 12 Nisan 20:58
20

Ozkan - Ne oldu sayın tutuş birden aslan kesildniz geçen dönem sizinkiler kanımızı emerken nerdeydiniz

Yanıtla . 26Beğen . 9Beğenme 12 Nisan 20:55
18

İzmitli41 - Büyükler durup dururken dememiş gelen gideni aratır diye. Bunların belediyecilik anlayışı sıfır. Hersey başa gelene kadar sonrası ver gelsin

Yanıtla . 8Beğen . 15Beğenme 12 Nisan 20:45
17

Enes - Çok kötü yönetiyorlar.

Oda yetmiyor yandaşları besliyorlar.

Sahte Bi gülücük suratlarında.

Belediyeye aldıkları adamlar iş yapmıyor artis gibi geziyor.

Yanıtla . 8Beğen . 24Beğenme 12 Nisan 20:16
16

Yj - Meclisi izlemenizi öneririm bu kadar çarpıtma olmaz bu kadar yalan olmaz.

Yanıtla . 21Beğen . 5Beğenme 12 Nisan 20:16
14

Brecht - Tutuş sana zahmet birazda Nevzat Doğan dan bahset (maalesef konuşamaz)

Yanıtla . 35Beğen . 11Beğenme 12 Nisan 19:23
25

Duyarlı41 - @Brecht 14 nolu yoruma cevabı: Konu Nevzat Doğan değil laf olsun çorba dolsun diye yazmayalim

Yanıtla . 4Beğen . 10Beğenme 12 Nisan 22:54
13

Gercekkkk - İzmit malesef kötü yonetiliyor.Geri gidiyor İzmit hergun.Belediyecilik herkezin yapabileceği bir iş değil.Zaten chp belediyeciliginide gençler görmüş oldular.Nerde ülke yonetmek

Yanıtla . 10Beğen . 30Beğenme 12 Nisan 19:16
12

Degerlendirme - ... pek bir farkı yokmuş demek ki..bu arada İzmitten almayıp İstanbul'dan alım yapmasi olumlu.. İzmit'te belediyeyi iki kat kaziklarlar. Öte yandan önceki başkan ile ilgili olumlu 2 sey söylemek lazım. Çok temiz titiz bir adamdı..şu an izmit sokakları esnafın kaldırıma yayılmasından Bangladeş sokaklarına döndü.. turan güneş caddesinden her geçerken pislik karmaşa rezillik gözlerimi kapatiyorum..ikincisi belediye işçisine esnafa sözünü gecirtiyordu sevilmese de..şimdi lackalik tembellik geldi gibi. Bunun parti ile alakası yok bence kişilerin özellikleri ile alakası var..

Yanıtla . 7Beğen . 18Beğenme 12 Nisan 19:14
11

Efendisiz - Fatma yedi bitirdi falan. Tamam. Mutlaka ve mutlaka hesabı sorulmalı hemde ivediyetle.

Bana bak Muharrem :) Sen ne yaptın? Siz ne yaptınız? Kaç kaşe, kaç şirket kaç memleket kullandınız bu işleri organize ederken. Bunları bilmiyormuyuz, bunu da biliyoruz.

Şimdi gerçekten samimi isen gel yarından itibaren tüyü bitmemiş yetim haklarını yiyenlerden hesap soralım. Bal yaşadıkları o parmakları KIRALIM.

Yanıtla . 26Beğen . 1Beğenme 12 Nisan 19:13
09

kartal41 - tamamen yalan bir olay gercekleri ögrenmek istiyenler izmit beldiyesi meclis toplantısında görsün gercegi tüm belediyelerin harcadıklarını ve kimlere ihale nasıl verildigini bagıra bagıra acıklıyor fatma başkanı karalamak için ellerinden ne geliyorsa nasıl karalarız cabaları içinde belge saklandı diyorlar sorumlu kişi yüzlerine karşı hesabını verdi

Yanıtla . 24Beğen . 5Beğenme 12 Nisan 19:10
15

Vatandaş - @kartal41 09 nolu yoruma cevabı: yapılacak tek şey,kanıtlarla yanlış veya doğruları ispatlamaktır.

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 19:36
08

Her Kimseşükrü - Kocaeli büyükşehirin devlete olan borçlarını da açıklasana. 20yıldır kuruş ödememişsiniz devlete

Yanıtla . 30Beğen . 7Beğenme 12 Nisan 18:49
28

Birisi - @Her Kimseşükrü 08 nolu yoruma cevabı: Yok ya gerçekten mi.Yuvacık borcuymuş:);)Sen Kocaelide yaşadığına emnmisin

Yanıtla . 1Beğen . 3Beğenme 12 Nisan 23:02
10

Hamza - @Her Kimseşükrü 08 nolu yoruma cevabı: O borçlar Yuvacik barajinin borcu daha 30 yil daha odenecek. Vergi borcu hiç odenmemis Sefa sirmen zamanindan kalma borclar. o kadar cokki bitecek gibi değil.Sende biliyon bunlari ama salliyosun camur at.izi kalsin şekli.

Yanıtla . 6Beğen . 29Beğenme 12 Nisan 19:11
07

Tatar - İzmit'te yapılan üst geçitlerin maliyetini ve ödenen paraların nereye gittiğini de açıklasana...

Yanıtla . 22Beğen . 7Beğenme 12 Nisan 18:40
06

Sabır - O yanındakilerle birdaha zor kazanır bu seçimi Fethiye caddesinde survivor oynuyoruz hergun gördük iste belediye ye aldıkları adamları da kendilerini de zaten yanindaki gezenler le bu seçimde nasıl galip geldi oy vermeseydik keşke bunlarında herseyi eline yüzüne bulastirdigini gördük buyuksehir e laf derler bir çarşı bitmedi

Yanıtla . 12Beğen . 14Beğenme 12 Nisan 18:15
05

Elitchpli - Tanrı affetsin bizleri ne diyim, halkın paraları kütür kütür yiyoz acımadan 750 bin tl yıllık sadece bana düşüyor..

Yanıtla . 3Beğen . 13Beğenme 12 Nisan 18:14
04

Gültepeli̇ - GERÇEKLER NEDEN BU KADAR ACI TÜM SİYASİ PARTİLERİN YAPTIKLARI BU DEĞİLMİ BALI TUTAN PARMAĞINI YALAR GÜZEL ÜLKEMİ KİRLİ SİYASETLERLE YOLSUZLUKLARLA NE HALE GETİRDİLER YAZIK....

Yanıtla . 18Beğen . 3Beğenme 12 Nisan 17:09
03

Joker - Bunları söyleyen sen misin yedi sülaleniz belediyeden nemalanıyo hala gelmiş burda konuşuyorlar ya

Yanıtla . 34Beğen . 13Beğenme 12 Nisan 16:47
02

Derinceli - Diğer partileri de böyle haber yapın usulsüzlük var ise mahkemeye verilsin. Keşke bu para pul işlerinde bir yapay zeka olsa o yapsa milletin parası çarçur edilmese.

Yanıtla . 21Beğen . 4Beğenme 12 Nisan 16:32
01

Kocaeli'li - FATMA HANIM BEKLENEN DEN DE KÖTÜ BİR YÖNETİM SERGİLİYOR TEBRİKLER

Yanıtla . 26Beğen . 27Beğenme 12 Nisan 16:23

OCAKÇI VE GARSON ARANIYOR

Derince 60 Evler’de bulunan kıraathane Engin’de çalışacak OCAKÇI VE GARSON alınacaktır. Yevmiye 750 TL. Tel: 0532 696 06 13

OTO BOYACI USTASI ARANIYOR

Kamyon galerisinde çalışacak, referans verebilecek, OTO BOYACI USTASI aranıyor. Başvurular şahsen yapılacaktır. Tel: 0533 363 07 82

PERSONEL ARANIYOR

Köseköy de bulunan firmamıza askerliğini yapmış, 3 vardiya çalışabilecek PERSONEL alınacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır Başlangıç ücreti: 23....

GARSON VE MUTFAK ELEMANI ARANIYOR

Yahyakaptan da bulunan kafemizde görevlendirilmek üzere, deneyimli GARSON VE MUTFAK ELEMANI alınacaktır. Tel: 0532 780 35 76

KAMYON ŞOFÖRÜ ARANIYOR

Kocaeli Gölcük’te alt yapıda çalışacak,Tecrübeli damperli KAMYON ŞOFÖRÜ alınacaktır.Emeklide olabilir. Maaş: 30.000 TL Tel: 0532 280 24 09

ERKEK PERSONEL ARANIYOR

Demir Çelik Fabrikasında PAKETLEME BÖLÜMÜNDE çalıştırılmak üzere 30 KİŞİLİK ERKEK PERSONEL alımı yapılacaktır. *20.000 TL maaş, *Servis, *Yemek ücr...

FURKAN AMBALAJ ELEMANLAR ARIYOR

Ahşap palet ve kereste fabrikasında çalışacak ELEMANLAR alınacaktır. Maaş+ Ssk+ Yemek+ Yol FURKAN AMBALAJ VE KERESTECİLİK Özdilek AVM Karşısı Uzunç...

KURYE VE YARDIMCI ARANIYOR

En az B sınıfı ehliyetli Motosiklet kullanabilen, KURYE VE YARDIMCI aranıyor. Tel: 0505 684 41 58

OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR

Çatı tamiratı, Özellikler çatıların OLUK TEMİZLİĞİ YAPILIR Sinan Ünver Tel: 0535 346 87 29